Elon Musk
Volledig scherm
Elon Musk © AP

Elon Musk ontkent buitenechtelijke affaire met Amber Heard: “Als Johnny een gevecht wil aangaan, dan hoor ik het wel”

CelebritiesEr is niets gebeurd tussen Elon Musk (49) en Amber Heard (34) toen de actrice nog getrouwd was met Johnny Depp (57). Dat verklaarde techondernemer dit weekend in een interview met de New York Times.

4 reacties

 • Geert Van de Moortele

  3 jaar geleden
  Van Amber blijft amper maar over.
 • Klootzakkerij van bepaalde journalist moe Gelieve mail adres te verwijderen

  3 jaar geleden
  Zeer overtuigend met zijn 49 jaar en nu al 3 maal gescheiden en weer gehuwd voor de 4 de keer,zal wel aan de vrouwen liggen zeker?.
 • Gerda B

  3 jaar geleden
  Raar he this niet Johnny die u iets verweet, wel de mensen die in zelfde gebouw woonde die U telkens zagen als hij net weg was mmm niks gaande ok die Amber wil gewoon de Poen meer niet.
 • Annelies Verbesselt

  3 jaar geleden
  Amber zal in de vergetelheid terechtkomen
 1. “Na het misbruik probeerde ik mijn babysitter te vermoorden”: wij doken al in de memoires van Pamela Anderson
  PREMIUM
  Celebrities

  “Na het misbruik probeerde ik mijn babysitter te vermoorden”: wij doken al in de memoires van Pamela Anderson

  Seksfeestjes in de Playboy-mansion, het triootje van een beroemde Hollywoodacteur... De memoires van Pamela Anderson (55) moeten nog verschijnen, maar het is nu al duidelijk dat ze geen onderwerp uit de weg gaat. In de eerste vrijgegeven fragmenten vertelt de ‘Baywatch’-actrice niet alleen over haar wilde leven in Hollywood, maar laat ze ook voor het eerst in haar ziel kijken. Ze vertelt openlijk over gewelddadige relaties en het misbruik waar ze als kind mee te maken kreeg. “Als je vriend zijn penis staat te wassen aan de gootsteen, dan weet je dat hij je bedriegt.”
 2. Ontsnapt hij aan ‘de vloek van de Kennedy’s’? JFK’s kleinzoon Jack is Amerika’s meest begeerde vrijgezel
  PREMIUM
  Celebrities

  Ontsnapt hij aan ‘de vloek van de Kennedy’s’? JFK’s kleinzoon Jack is Amerika’s meest begeerde vrijgezel

  Hij is de enige kleinzoon van wijlen John F. Kennedy. Intelligent, knap en charismatisch. Maar of Jack Schlossberg, die op 19 januari 30 werd, ooit een rol van betekenis zal spelen op de politieke scene, is nog koffiedik kijken. Als het aan zijn moeder Caroline (65) ligt, alvast wel. Wie is die Kennedy die dweept met Dwayne Johnson en peddelt op East River in New York? “Hij heeft een zwak voor Rihanna en Kendall Jenner.”
 1. Rechtszaak Johnny Depp loopt op zijn eind, onze redactrice maakt de balans op: "Alleen Vanessa Paradis wint hierbij"
  PREMIUM
  Celebrities

  Rechtszaak Johnny Depp loopt op zijn eind, onze redactrice maakt de balans op: "Alleen Vanessa Paradis wint hierbij"

  In de cinema spelen amper films, maar geen nood: met een grote zak popcorn kan al weken de soap worden gevolgd tussen Amber Heard (34) en Johnny Depp (57). Echtelijke miserie die zich afspeelde in chique villa's en private vliegtuigen, ligt nu tot in detail op straat. Zou het deze twee mensen deugd doen? En hebben u en ik hier iets aan? Onze reporter Nadine Van Der Linden maakt de balans. "Alleen Vanessa Paradis (47), de ex van Johnny Depp, wint hierbij."