Elon Musk
Volledig scherm
Elon Musk © AP

Elon Musk ontkent buitenechtelijke affaire met Amber Heard: “Als Johnny een gevecht wil aangaan, dan hoor ik het wel”

CelebritiesEr is niets gebeurd tussen Elon Musk (49) en Amber Heard (34) toen de actrice nog getrouwd was met Johnny Depp (57). Dat verklaarde techondernemer dit weekend in een interview met de New York Times.

4 reacties

 • Geert Van de Moortele

  1 jaar geleden
  Van Amber blijft amper maar over.
 • raf peeters

  1 jaar geleden
  Zeer overtuigend met zijn 49 jaar en nu al 3 maal gescheiden en weer gehuwd voor de 4 de keer,zal wel aan de vrouwen liggen zeker?.
 • Gerda B

  1 jaar geleden
  Raar he this niet Johnny die u iets verweet, wel de mensen die in zelfde gebouw woonde die U telkens zagen als hij net weg was mmm niks gaande ok die Amber wil gewoon de Poen meer niet.
 • Annelies Verbesselt

  1 jaar geleden
  Amber zal in de vergetelheid terechtkomen
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Rechtszaak Johnny Depp loopt op zijn eind, onze redactrice maakt de balans op: "Alleen Vanessa Paradis wint hierbij"
  PREMIUM
  Celebrities

  Rechtszaak Johnny Depp loopt op zijn eind, onze redactrice maakt de balans op: "Alleen Vanessa Paradis wint hierbij"

  In de cinema spelen amper films, maar geen nood: met een grote zak popcorn kan al weken de soap worden gevolgd tussen Amber Heard (34) en Johnny Depp (57). Echtelijke miserie die zich afspeelde in chique villa's en private vliegtuigen, ligt nu tot in detail op straat. Zou het deze twee mensen deugd doen? En hebben u en ik hier iets aan? Onze reporter Nadine Van Der Linden maakt de balans. "Alleen Vanessa Paradis (47), de ex van Johnny Depp, wint hierbij."