AP
Volledig scherm
© AP

Elon Musk onthult dat hij Asperger heeft

CelebritiesDe multimiljardair Elon Musk (49) vertelde in de Amerikaanse televisieshow ‘Saturday Night Live’ dat hij het syndroom van Asperger heeft, een autismespectrumstoornis. “Ik weet dat ik soms rare dingen zeg of post, maar zo werken mijn hersenen nu eenmaal”, zei de CEO van Tesla en SpaceX.

12 reacties

 • Vanessa Huysmans

  1 maand geleden
  Asperger is niks ergs he. Het is een anders functioneren v d hersenen. Groot deel v microsoft is autist bvb. Niet alle aspergers zijn ook hoogbegaafd. En aspergers zijnzich bewust v hun anderszijn en kunnen gedrag aanleren of overnemen. Uiteindelijk zijn we allemaal wel iets. Niemand zn hersenen functioneert hetzelfde. Enkel vallen sommigen in een bepaalde context/ samenleving out. Anders zijn is ok. Stigmatiseren niet.
 • Fatima De Clercq

  1 maand geleden
  Je moest eens weten hoeveel mensen as hebben. Niks speciaals.
 • Ludwig De Witte-Steen

  1 maand geleden
  Tesla draagt zijn steentje bij in de strijd tegen klimaatsopwarming, en het electriciteitsverslindende Bitcoin neemt dat steentje weer af.
 • Piet Schots

  1 maand geleden
  Heb liever schotseneren.
 • Dirk Saenen

  1 maand geleden
  Kenmerkend voor een genie
 1. Kim Kardashian vertelt voor het eerst over scheiding met Kanye: “Ik dacht dat het werkte, maar eigenlijk was het treurig”
  Celebrities

  Kim Kardashian vertelt voor het eerst over scheiding met Kanye: “Ik dacht dat het werkte, maar eigenlijk was het treurig”

  Voor het eerst heeft Kim Kardashian (40) een verklaring gegeven waarom zij en Kanye West (44) de scheiding aanvroegen. In het laatste seizoen van ‘Keeping Up With The Kardashians’ vertelde de reality-ster in een emotioneel gesprek met haar moeder Kris Jenner dat ze intieme momenten miste met Kanye en dat de twee daardoor vervreemd raakten van elkaar. West is ondertussen opnieuw aan het daten met topmodel Irina Shayk (35), maar dat vindt Kim volgens insiders “prima”.