Elliot Page.
Volledig scherm
Elliot Page. © AFP

Elliot Page vraagt scheiding aan na drie jaar huwelijk

Celebrities‘Juno’- en ‘The Umbrella Academy’-acteur Elliot Page (33) gaat scheiden van z’n echtgenote, choreografe Emma Portner (26). Dat meldt Entertainment Tonight, dat de rechtbankpapieren heeft ingezien. De twee waren drie jaar getrouwd. Page kwam twee maanden geleden nog uit de kast als transgender. 

0 reacties

  1. Elliot Page out zich als trans persoon en dat is een big deal: “Ik kan niet wachten tot hij genomineerd is voor de Oscars bij de mannen”
    PREMIUM

    Elliot Page out zich als trans persoon en dat is een big deal: “Ik kan niet wachten tot hij genomi­neerd is voor de Oscars bij de mannen”

    Acteur Elliot Page (33) heeft op zijn Instagram aangekondigd dat hij transgender is. En de impact daarvan moeten we niet onderschatten. Hij kan het eerste transmasculiene rolmodel worden, want hij creëert veel visibiliteit. En dat is broodnodig, zeggen presentatrice Flo Windey, trans man Senne Misplon en non-binaire queer persoon Joppe De Campeneere. Die laatste twee werken allebei voor de jongerenorganisatie Wel Jong Niet Hetero. “Ik heb nooit een voorbeeld gehad, waardoor ik lang getwijfeld heb of ik écht transgender ben.”