Ellen Degeneres
Volledig scherm
Ellen Degeneres © rv

Ellen DeGeneres verliest massaal kijkers na ophef: “Dit zal haar einde op tv betekenen”

CelebritiesHet zijn pijnlijke en ongemakkelijke tijden voor Ellen DeGeneres (62). Voor de tweede week op rij heeft haar wereldberoemde talkshow ‘The Ellen Show’ een dieptepunt bereikt in aantal kijkers, een gevolg van de vele onthullingen over haar ‘valse’ en ‘gemene’ karakter. Volgens tv-experten kan het zo niet langer verder: zij menen dat de stekker wellicht vroegtijdig uit ‘The Ellen Show’ zal worden getrokken vanwege alle negativiteit.

4 reacties

 • adri edith

  3 jaar geleden
  Je kunt nu eenmaal niet voor iedereen goed doen.
 • Jurgen Meurs

  3 jaar geleden
  Als je alleen voor de camera aardig weet te doen verdien je het waarschijnlijk om er niet meer voor te kunnen verschijnen
 • Philippe De Vleeschouwer

  3 jaar geleden
  Ik denk niet dat ze zal omkomen van honger en dorst.
 • Anoniem

  3 jaar geleden
  Zal haar een zorg wezen ,die heeft miljoenen verdient en ze gaat er niet van wakker liggen,ze is zo stilaan ook aan haar pensioen toe.
 1. Na zorgwekkend gedrag op tour: fans maken zich zorgen om rapper Post Malone
  Celebrities

  Na zorgwek­kend gedrag op tour: fans maken zich zorgen om rapper Post Malone

  Het is niet de eerste keer dat Post Malone (27) opvallend gedrag vertoont tijdens een optreden, maar nu trekken fans aan de alarmbel. De rapper is namelijk ook fel vermagerd en op sociale media speculeren fans er nu op los. Zo wordt hij beschuldigd van cocaïnegebruik en denken anderen dat hij aan angststoornissen lijdt. Post Malones vader stelt iedereen gerust: “Hij is nog nooit zo gezond geweest! Mentaal én fysiek.” Ook verduidelijkt hij dat de zanger enkele kilo’s was aangekomen voor een filmrol, die zou hij er nu op een gezonde manier hebben afgesport.
 1. Internet lacht met ‘miserabele’ Ben Affleck tijdens de Grammy’s: “Hij ziet eruit alsof hij liever bij de tandarts zou zitten”
  Celebrities

  Internet lacht met ‘miserabele’ Ben Affleck tijdens de Grammy’s: “Hij ziet eruit alsof hij liever bij de tandarts zou zitten”

  Zondagavond was het weer zover. Dan vond de uitreiking van de 65ste Grammy Awards plaats in Los Angeles. Als vanouds waren er heel wat grote sterren aanwezig, onder wie ook Jennifer Lopez (53), die vergezeld werd door manlief Ben Affleck (50). Maar die laatste leek overal te willen zijn, behalve aan de zijde van zijn vrouw. Het internet lacht zich dan ook een breuk met de ‘miserabele’ acteur.
 2. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.