Ellen Degeneres
Volledig scherm
Ellen Degeneres © rv

Ellen DeGeneres verliest massaal kijkers na ophef: “Dit zal haar einde op tv betekenen”

CelebritiesHet zijn pijnlijke en ongemakkelijke tijden voor Ellen DeGeneres (62). Voor de tweede week op rij heeft haar wereldberoemde talkshow ‘The Ellen Show’ een dieptepunt bereikt in aantal kijkers, een gevolg van de vele onthullingen over haar ‘valse’ en ‘gemene’ karakter. Volgens tv-experten kan het zo niet langer verder: zij menen dat de stekker wellicht vroegtijdig uit ‘The Ellen Show’ zal worden getrokken vanwege alle negativiteit.

4 reacties

 • adri edith

  1 jaar geleden
  Je kunt nu eenmaal niet voor iedereen goed doen.
 • Jurgen Meurs

  1 jaar geleden
  Als je alleen voor de camera aardig weet te doen verdien je het waarschijnlijk om er niet meer voor te kunnen verschijnen
 • Phil De Vleeschouwer

  1 jaar geleden
  Ik denk niet dat ze zal omkomen van honger en dorst.
 • raf peeters

  1 jaar geleden
  Zal haar een zorg wezen ,die heeft miljoenen verdient en ze gaat er niet van wakker liggen,ze is zo stilaan ook aan haar pensioen toe.
 1. Na bikkelharde strijd in de rechtbank: zoon van Elizabeth Hurley loopt erfenis van 210 miljoen euro alsnog mis
  PREMIUM
  Celebrities
  4

  Na bikkelhar­de strijd in de rechtbank: zoon van Elizabeth Hurley loopt erfenis van 210 miljoen euro alsnog mis

  Damian Hurley, de 19-jarige zoon van Elizabeth Hurley (56), ziet zijn erfenis aan zijn neus voorbijgaan. Nadat zijn vader Steve Bing in juni 2020 op 55-jarige leeftijd overleden is, kwam er normaal gezien 210 miljoen euro zijn richting uit. Alleen gaat dat bedrag nu in rook op, want de familie van zijn overleden vader slaagde erin om Damian een jaar na zijn overlijden te onterven. Elizabeth zelf is er het hart van in en voelt zich verraden. “Wat Steve wilde, is nu harteloos teruggedraaid.” Hoe kregen ze dat voor mekaar? En hoe moet het nu verder met Damian?