Ellen DeGeneres presenteert haar talkshow dezer dagen vanuit haar woonkamer.
Volledig scherm
Ellen DeGeneres presenteert haar talkshow dezer dagen vanuit haar woonkamer. © BSRagency BACKGRID

Ellen DeGeneres vergelijkt quarantaine in luxevilla met verblijf in gevangenis: “Ongepaste grap”

CelebritiesTalkshowhost Ellen DeGeneres (62) heeft met een ongelukkige uitspraak voor controverse gezorgd bij haar fans. In haar programma vergeleek ze haar tijd in quarantaine met een verblijf in de gevangenis. En dat terwijl ze in een reusachtige villa woont en naar schatting 414 miljoen euro op haar bankrekening heeft staan.

8 reacties

 • daniel van de vondel

  1 jaar geleden
  Ze zegt letterlijk: ' Het lijkt hier op een gevangenis omdat ik al 10 dagen dezelfde kleren draag en iedereen in het huis gay is (gevolgd door een lachje)'. Dat is een heel andere context en duidelijk grappig bedoeld, ik lig er voor de rest niet wakker van, mijn punt is alleen; de media geeft hier een eigen misleidende interpretatie. Wat kunnen we nog geloven zonder zelf de bronnen te raadplegen?
 • Coen Geurts

  1 jaar geleden
  Zet ze eens een week in een cel van 2x3 en op wter en brood. Een zien wat ze dan denkt? Dat krijg je van mensen die niet meer weten hoe het leven in elkaar zit.
 • Gilbert Rodts

  1 jaar geleden
  Eigenlijk heeft zij wel gelijk .De criminelen zitten ook gelijk op hotel juist dat zij hun eten en slaapplaats nog gratis hebben alleen dat ze niet mogen gaan waar ze willen maar dat mogen wij nu ook niet.
 • raf janssens

  1 jaar geleden
  wat heeft de prijs van je huis nu te maken met hoe je de verplichte opsluiting beleeft ??;mijn huis is veel minder waard maar alsnog voel ik dat ik met beperkingen moet leven ;ik heb verf maar geen verdunning ,ik heb tafel poten nodig maar de winkel is dicht;ik moet een stuk pvc buis hebben maar ook dicht;pluggen om iets vast te maken maar ook aan deze geraak ik niet ;ik kan 100 werkjes niet doen omdat ik het materiaal er niet voor in huis heb ;dus ik voel me gevangen ja
 • Polutnik Ronald

  1 jaar geleden
  Ze heeft wel groot gelijk , want de gevangenen hebben minstens een drie sterren hotelregime . Dat hebben de mensen nog niet in een bejaardenhuis of home . En ze moeten er nog heel veel voor betalen en de gevangenen niets .