Portia de Rossi en Ellen DeGeneres.
Volledig scherm
Portia de Rossi en Ellen DeGeneres. © EPA

Ellen DeGeneres krijgt steun van haar echtgenote: “Ik sta achter haar”

CelebritiesPortia de Rossi (47) steunt haar vrouw Ellen DeGeneres (62) die vanwege het “onvriendelijke werkklimaat” bij haar talkshow onder vuur is komen te liggen. “Ik sta achter haar”, deelde de actrice maandag op Instagram.

2 reacties

 • Tony Vilters

  1 jaar geleden
  Natuurlijk. Wiens brood men eet, diens woord men spreekt.
 • Jeroen van Gestel

  1 jaar geleden
  Tuurlijk staat haar partner achter haar, dat is normaal en heeft verder weinig to geen meerwaarde of betekenis.
 1. Intern onderzoek naar ‘The Ellen Show' moet oplossing bieden voor racisme, pesten en ‘gemene’ Ellen DeGeneres: “Ze heeft geen voeling meer met de wereld”
  PREMIUM
  Celebrities

  Intern onderzoek naar ‘The Ellen Show' moet oplossing bieden voor racisme, pesten en ‘gemene’ Ellen DeGeneres: “Ze heeft geen voeling meer met de wereld”

  Warner Bros heeft een intern onderzoek opgestart naar wat er zich achter de schermen van ‘The Ellen Show' afspeelt. Niet verwonderlijk, want de straffe getuigenissen blijven zich maar opstapelen. Van weigeren om de naam van een zwarte collega te leren tot ontslag omdat je Ellen DeGeneres (62) zelf rechtstreeks aansprak: van een ‘aangename werksfeer’ is niet bepaald sprake.
 2. Michaël Roskam over tragisch filmongeval: “Kan me niet voorstellen dat ik zo een collega zou verliezen”
  Play
  Film
  2

  Michaël Roskam over tragisch filmonge­val: “Kan me niet voorstel­len dat ik zo een collega zou verliezen”

  Regisseur Michaël R. Roskam (49), die al succes kende dankzij onder andere ‘Rundskop’ en ‘Le Fidèle’, had het in VTM Nieuws over het tragische ongeval op de set van ‘Rust’. Alec Baldwin schoot daar per ongeluk één van zijn collega’s dood met een pistool dat was voorzien voor één van de scènes. “Ik heb me persoonlijk wel altijd veilig gevoeld, zowel hier als in de States.”