Ellen DeGeneres
Volledig scherm
Ellen DeGeneres © BSRagency BACKGRID

Ellen DeGeneres biedt excuses aan in nieuwe aflevering van haar show: “Er zijn hier dingen gebeurd die nooit hadden mogen gebeuren”

CelebritiesPresentatrice Ellen DeGeneres (62) heeft maandag haar excuses aangeboden voor de negatieve sfeer op de werkvloer waar de afgelopen maanden veel over bericht werd. Ook zegt ze verantwoordelijkheid te nemen voor wat er in haar show gebeurt.

  1. Nu producenten ‘The Ellen Show’ ook beschuldigd worden van seksueel wangedrag: “Ze kan niet zomaar stoppen met programma”
    PREMIUM
    TV

    Nu producen­ten ‘The Ellen Show’ ook beschul­digd worden van seksueel wangedrag: “Ze kan niet zomaar stoppen met programma”

    Het blijft klachten regenen over de gang van zaken bij de talkshow ‘The Ellen Show’ van Ellen DeGeneres (62). Nadat Warner Bros al een intern onderzoek startte na klachten over racisme en pestgedrag, getuigen verschillende werknemers op de website BuzzFeed News nu ook over seksueel wangedrag en intimidatie door enkele uitvoerende producenten. Ellen zelf zou volgens The Daily Mail daarom het liefst stoppen met het programma, maar dat blijkt niet evident.