Johnny Depp in de campagne van Dior.
Volledig scherm
Johnny Depp in de campagne van Dior. © Dior

Elf klachten over parfumreclame met Johnny Depp, maar Dior blijft achter acteur staan

CelebritiesHet merk Dior blijft achter Johnny Depp (57) staan, ondanks de aantijgingen van huiselijk geweld aan het adres van de acteur. De Amerikaan is al jarenlang het gezicht van hun Sauvage-parfum. Sommige kijkers zijn verbaasd dat de reclameboodschappen hiervoor nog steeds op televisie worden uitgezonden.

4 reacties

 • luc Cuypers

  2 maanden geleden
  Succes is vergankelijk , dat wet Depp nu ondertussen ook al wel . Het is aan de rechters om hem te ( ver ) oordelen . Het kijkplezier van zijn films kan geen enkele rechter ons afnemen . Op zich een genie . Ik wil alle gekke genieën uit de geschiedenis geen eten geven . Hij is net als een schilder die pas na zijn dood beroemd wordt .
 • martine Beterams

  2 maanden geleden
  beste reclame van dior ever,voor mij hoeft Johnny Depp niet verdwijnen,er zijn er veel slechter dan johnny,veel slechte acteurs die hun vrouw bedriegen 
 • peter proost

  2 maanden geleden
  Man man wat een gezever allemaal seg veroordeel hem maar dat is het gemakkelijkste het is reclame over parfum met een ster heeft niets te maken met de rest misschien eerst naar u eigen kijken!!
 • nicole desseyn

  2 maanden geleden
  Dit zijn van de beste reclamefilmkes die er zijn kort en bondig maar alles is gezegd niet zoals die brol voor tandpasta en aanverwanten
 1. Bizarre soap Phil Collins ten einde: ex-vrouw heeft miljoenenvilla eindelijk verlaten “na gewapende overname”
  Celebrities
  2

  Bizarre soap Phil Collins ten einde: ex-vrouw heeft miljoenen­vil­la eindelijk verlaten “na gewapende overname”

  Phil Collins (69) heeft zijn 23 jaar jongere ex-vrouw Orianne Cevey na een maandenlange ruzie definitief uit zijn landhuis in Miami gezet. Collins zette de riante villa van 10.769 vierkante meter meteen te koop en heeft naar verluidt een koper gevonden die er bijna 33 miljoen euro voor wil betalen. Daarmee lijkt er een einde te komen aan de soap tussen de ex-geliefden die de Britse tabloids de voorbije maanden domineerde.
 2. Zijn ster is tanende en de kosten stapelen zich op: Johnny Depp moet goochelen met miljoenen
  PREMIUM
  Celebrities

  Zijn ster is tanende en de kosten stapelen zich op: Johnny Depp moet goochelen met miljoenen

  Zijn ster in de filmwereld is tanende, zijn spaarboekje kleurt alsmaar roder. Zeker nu Johnny Depp (57) bijna 1 miljoen euro gerechtskosten moet ophoesten aan 'The Sun', bovenop de 5,6 miljoen euro aan juridische stappen tegen zijn ex Amber Heard. Een bedrag dat hij kán betalen dankzij de 8,5 miljoen euro van de derde 'Fantastic Beasts'-film, terwijl hij niet eens mag meespelen. Maar om zijn spaarboekje te redden, moet hij wel nog besparen op zijn 1,7 miljoen aan maandelijkse uitgaven. Een overzicht hoe Depp goochelt met miljoenen.
 1. “Voulez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  “Vou­lez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'

 2. Winkeliers achtervolgen dief en vangen hem voor politie
  Play
  Op Interventie

  Winkeliers achtervol­gen dief en vangen hem voor politie