Eindelijk happy end voor Britney Spears?

Krijgt de saga rond Britney Spears eindelijk een happy end? Daar lijkt het nu wel op. De popster bedankt in een filmpje op Instagram haar fans en de hele #FreeBritney-beweging. Alle mensen die haar blijven steunen zijn in de juridische strijd met haar vader Jamie Spears. Vorige week besliste een rechter in Los Angeles dat hij na 13 jaar niet langer haar bewindvoerder is. “Ik heb er geen woorden voor. Dankzij jullie en jullie volharding in de strijd om mij te bevrijden van het bewindvoerderschap... lijkt mijn leven nu in de goede richting te evolueren!!”, schrijft ze. Desna en Senne blikken terug op de bewogen periode in een nieuwe Showbits Video.

 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.