De kinderen van 'Brangelina' mogen niet getuigen in de rechtbank.
Volledig scherm
De kinderen van 'Brangelina' mogen niet getuigen in de rechtbank. © AP

Eindelijk een uitspraak: Brad Pitt en Angelina Jolie krijgen gedeelde voogdij over de kinderen

CelebritiesBrad Pitt (57) haalt zijn slag thuis in zijn vechtscheiding met Angelina Jolie (45). Die laatste mocht haar minderjarige kinderen niet laten getuigen tijdens de rechtszaak, en bijgevolg heeft het koppel gedeelde voogdij gekregen. Dat terwijl Angelina eigenlijk uit was op de volledige voogdij. 

2 reacties

 • zina riffia

  1 jaar geleden
  Ben heel blij dat ze beide ouders mogen zien. Het kan zijn dat de ene ouder gewoon gemeen wil uithalen naar de andere. Wij weten niet wat er in Hollywood afspeelt.
 • Patricia Van loo

  1 jaar geleden
  Na zoveel jaar en ouder te zijn hoop ik dat de kinderen hun eigen keuze eens mogen maken.
 1. Beroemdheden betuigen steun aan Iraanse bevolking: “Een aanval tegen één vrouw is een aanval tegen ons allen”

  Beroemdhe­den betuigen steun aan Iraanse bevolking: “Een aanval tegen één vrouw is een aanval tegen ons allen”

  In Iran zijn momenteel hevige protesten aan de gang naar aanleiding van de dood van de 22-jarige Mahsa Amini, die werd mishandeld door de zedenpolitie omdat ze haar hijab niet correct droeg. Bij de demonstraties zouden al zeker 8.000 betogers gearresteerd zijn en kwamen al 180 mensen om het leven. Op sociale media lopen de gemoederen hoog op en gaan de hashtags over de kwestie viraal. Ook verschillende celebrity’s hebben hun steun aan de Iraanse betogers betuigd. Een overzicht.
 2. Lizzo mag als eerste ooit op 200 jaar oude kristallen dwarsfluit van James Madison spelen
  Play
  Celebrities

  Lizzo mag als eerste ooit op 200 jaar oude kristallen dwarsfluit van James Madison spelen

  Lizzo (34) mocht als eerste ooit op een 200 jaar oude dwarsfluit van The Library of Congress spelen. De fluit was eigendom van James Madison, één van de Amerikaanse grondleggers. Hij kreeg het instrument cadeau toen hij aan zijn tweede term als president begon. Tijdens Lizzo’s optreden in Washington DC werd de fluit aan haar overhandigd. “Ik heb net getwerkt en gespeeld op James Madisons fluit uit de jaren 1800,” riep ze erna.