De kinderen van 'Brangelina' mogen niet getuigen in de rechtbank.
Volledig scherm
De kinderen van 'Brangelina' mogen niet getuigen in de rechtbank. © AP

Eindelijk een uitspraak: Brad Pitt en Angelina Jolie krijgen gedeelde voogdij over de kinderen

CelebritiesBrad Pitt (57) haalt zijn slag thuis in zijn vechtscheiding met Angelina Jolie (45). Die laatste mocht haar minderjarige kinderen niet laten getuigen tijdens de rechtszaak, en bijgevolg heeft het koppel gedeelde voogdij gekregen. Dat terwijl Angelina eigenlijk uit was op de volledige voogdij. 

2 reacties

 • zina riffia

  4 maanden geleden
  Ben heel blij dat ze beide ouders mogen zien. Het kan zijn dat de ene ouder gewoon gemeen wil uithalen naar de andere. Wij weten niet wat er in Hollywood afspeelt.
 • Patricia Van loo

  4 maanden geleden
  Na zoveel jaar en ouder te zijn hoop ik dat de kinderen hun eigen keuze eens mogen maken.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Daniel Craig hield emotionele afscheidsspeech na het filmen van de laatste James Bond-scène
  Celebrities
  9

  Daniel Craig hield emotionele afscheids­speech na het filmen van de laatste James Bond-scè­ne

  James Bond-ster Daniel Craig (53) kreeg hij moeilijk toen hij een aangrijpende toespraak hield om de crew van ‘No Time To Die’ te bedanken. De acteur barstte in tranen uit nadat de film was ingeblikt. “Dit was de grootste eer van mijn leven", aldus Craig. In de nieuwe 007-film, die op 30 september in de zalen komt, kruipt de acteur voor de laatst keer in de rol van James Bond.