Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Eerste seksscène van Kaley Cuoco was behoorlijk raar: “Ik deed alsof mijn tegenspeler een openbaar toilet was”

CelebritiesHoe begin je in godsnaam aan je eerste seksscène? Het is een vraag waar ook Kaley Cuoco (35) van ‘The Big Bang Theory’ niet meteen een antwoord op wist. Toen ze voor de film ‘The Flight Attendant’ een intieme scène moest opnemen samen met haar tegenspeler Michiel Huisman had ze geen idee waar ze moest beginnen. “Ik had echt geen flauw benul”, klinkt het in The Daily Mail.

 1. Emilia Clarke weigert te kijken naar ‘House of the Dragon’: “Het is té raar”
  Celebrities

  Emilia Clarke weigert te kijken naar ‘House of the Dragon’: “Het is té raar”

  De spin-off ‘House of the Dragon’ is een schot in de roos. Na amper één aflevering kreeg de prequel al groen licht voor een tweede seizoen én begin januari ging deze nog aan de haal met een Golden Globe voor ‘beste dramaserie’. Iedereen lijkt wel fan van de reeks over de Targaryens... behalve Daenerys Targaryen, oftewel Emilia Clarke (36), zélf. Aan ‘Variety’ biecht ze op dat ze de reeks bewust heeft vermeden.
 2. Politie geeft update rond verdwijning van Julian Sands in de bergen: “Zondag vingen we gsm-signalen op”
  Celebrities

  Politie geeft update rond verdwij­ning van Julian Sands in de bergen: “Zondag vingen we gsm-signalen op”

  ‘A Room with a View’-acteur Julian Sands (65) is sinds vorige week vrijdag vermist nadat hij de Mount Baldy in de San Gabriel Mountains probeerde te beklimmen. Een populaire, maar gevaarlijke route in Los Angeles. Zijn familie kreeg nu wel een hoopgevende update. Zondag ving de politie namelijk gsm-signalen van Sands op, wat wil zeggen dat hij toen nog onderweg was.