REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Eerste glaasje wijn in dertien jaar voor Britney Spears

CelebritiesBritney Spears (40) geniet met volle teugen van haar hernieuwde vrijheid. Zo liet ze woensdag op haar Instagramaccount weten dat ze voor het eerst in dertien jaar tijd nog eens een glas rode wijn had gedronken. Daarna danste ze erop los op het nummer ‘Nobody’s Perfect’ van Madonna. 

 1. IN BEELD. Dit was de allerlaatste aflevering van ‘The Ellen Show’: “Niemand wilde mij op tv omdat ik anders was, en kijk nu eens”
  Play
  Celebrities
  1

  IN BEELD. Dit was de allerlaat­ste aflevering van ‘The Ellen Show’: “Niemand wilde mij op tv omdat ik anders was, en kijk nu eens”

  Het zit erop voor Ellen DeGeneres: de Amerikaanse talkshowhost gaf er na 19 jaar op tv de brui aan. Gisteren werd de allerlaatste aflevering van haar immens populaire show uitgezonden in de States. Een hele hoop bekende gasten passeerden de revue, en Ellen kon haar tranen niet bedwingen: “Vroeger mocht ik het woord ‘gay’ niet uitspreken en zelfs niet zeggen dat ik een vrouw had. Vandaag doe ik niets anders. Deze show heeft levens veranderd.”