Kevin Spacey
Volledig scherm
Kevin Spacey © REUTERS

Eerste filmrol voor Kevin Spacey na beschuldigingen van seksueel misbruik

CelebritiesNa ruim drie jaar gaat Kevin Spacey (61) weer acteren. De acteur werd in 2017 door verschillende mannen van seksueel wangedrag beschuldigd en kwam sindsdien niet meer aan de bak. Daar komt nu dus verandering in. 

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Heisa rond Dave Chappelle: 1.000 Netflix-medewerkers willen een walk-out doen
  Celebrities

  Heisa rond Dave Chappelle: 1.000 Net­flix-medewer­kers willen een walk-out doen

  Volgens de Amerikaanse website The Verge zijn een duizendtal medewerkers van Netflix, waaronder verschillende transgenders, van plan om volgende week woensdag een virtuele walk-out te doen. De protestactie komt er nadat Ted Sarandos, de CEO van Netflix, weigert om de special van Dave Chappelle van het platform te halen. In zijn show lacht Chappelle met transpersonen en verdedigt hij onder meer de controversiële uitspraken van J.K. Rowling.