Dankzij Megan Thee Stallion wordt in de VS nu gepraat over geweld tegen zwarte vrouwen.
Volledig scherm
PREMIUM
Dankzij Megan Thee Stallion wordt in de VS nu gepraat over geweld tegen zwarte vrouwen. © Revlon

Eerst nam niemand haar serieus, nu krijgt ze overal steun: hoe de invloed van Megan Thee Stallion enkel maar groter werd na schietpartij

CelebritiesRapper ­Megan Thee Stallion (25) scoorde dit jaar meerdere wereldhits en wist onlangs een ­debat over geweld tegen ­vrouwen in de zwarte gemeenschap op gang te brengen, ­nadat ze zelf was beschoten door een ­collega-rapper. En dan sierde ze ook nog eens de cover van Time ­Magazine als een van de honderd meest ­invloedrijke mensen van 2020. Een portret van een rapster met een missie. 

0 reacties

  1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
    Livios

    Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

    Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.