Britney met haar vader Jamie, broer Bryan en moeder Lynne.
Volledig scherm
PREMIUM
Britney met haar vader Jamie, broer Bryan en moeder Lynne. © Corbis via Getty Images

Een vader met een drankprobleem en een kort lontje: dit is Jamie Spears, de man die het leven van Britney beheerst

CelebritiesHij lag bij de #FreeBritney-beweging al langer onder vuur, maar woensdag maakte Britney Spears (39) voor het eerst echt duidelijk dat ze de voortdurende bemoeienissen van papa Jamie (68) kotsbeu is. Maar wie is de Amerikaan - behalve voormalig lasser, vader van drie en slapend rijk dankzij z’n beroemde dochter - nu eigenlijk? “Dit is een man die ervan geniet om mensen verbaal te kleineren, aan hun lot over te laten en bovendien regelmatig zélf door het lint gaat.”

11 reacties

 • Isa Ots

  1 jaar geleden
  Britney had een fase in haar leven waardoor zij best begeleiding in het financiële en mentale nodig had . Als je zo bekent bent is het volgens mij heel moeilijke om daar mee om te gaan. Nu de stabiliteit terug is mag haar vader zich nu wel terugtrekken en wat hij opgedaan heeft terugbetalen aan zijn dochter.
 • Elle Devee

  1 jaar geleden
  Die zatlap wordt wel bevoegd geacht om het door zijn dochter verdiende fortuin te beheren. Terwijl zijzelf over haar eigen verdiende centen niet mag beslisssen.
 • Thomas Den Wilde

  1 jaar geleden
  Amai iedereen schijnt haar vader zo goed te kennen en omdat Britney het zegt gelooft iedereen het. Ik denk dat Britney zelf ook geen heilige meer is. Gun de 2 kanten van het verhaal.
 • Frank Joos

  1 jaar geleden
  Laat papa weer gaan lassen en stel desnoods een andere persoon aan om haar bezittingen te beheren als ze het niet zelf kan. Maar dat betwijfel ik zeker.
 • Gerd Peeters

  1 jaar geleden
  En profiteert van haar centen, je moet maar durven.
 1. Actrice Anne Heche was onder invloed van cocaïne tijdens ongeval: “Ze zal niet meer wakker worden”
  Play
  CELEBRITIES

  Actrice Anne Heche was onder invloed van cocaïne tijdens ongeval: “Ze zal niet meer wakker worden”

  Anne Heche (53), bekend van de soap ‘Another World’ en de film ‘Six Days Seven Nights’, zal haar ongeval waarschijnlijk niet overleven. Dat heeft een woordvoerder van de familie laten weten. De Amerikaanse actrice, die in het verleden een relatie had met Ellen Degeneres (64), ligt in een coma nadat ze afgelopen vrijdag met haar wagen tegen een gevel reed. Daarbij zou ze onder invloed van cocaïne zijn geweest. “Heche heeft zware hersenschade opgelopen en wordt in leven gehouden om te bepalen of haar organen nog levensvatbaar zijn”, aldus de woordvoerder.