AP
Volledig scherm
PREMIUM
© AP

Een chimpansee, bizarre kunst en een Rolls Royce met diamanten: hoe Michael Jackson zijn fortuin van 800 miljoen euro verbraste

CelebritiesHij verdiende rijkelijk de kost en reeg de hits aan elkaar, maar toen Michael Jackson in 2009 overleed, stond er geen dollar meer op zijn rekening. Meer nog: de King of Pop liet een schuldenberg van maar liefst 500 miljoen (!) dollar achter. Hoe is de zanger zo laag kunnen vallen? Een overzicht van de buitensporige uitgaven die het saldo op z’n bankrekening ver onder het nulpunt dreven. Al blijkt uit recente cijfers dat hij die put intussen postuum gevuld heeft. “Hij verdient nog steeds 360 miljoen dollar per jaar.”

  1. The 1975-frontman Matty Healy sleurt fans op podium en kust hen tijdens optreden
    Play
    Celebrities

    The 1975-front­man Matty Healy sleurt fans op podium en kust hen tijdens optreden

    Beelden tonen hoe twee The 1975-fans het concert van hun leven meemaakten. De frontman, Matty Healy (33), trok tijdens twee verschillende optredens een man en een vrouw op het podium tijdens het nummer ‘Robbers’. Ze zongen en dansten samen tot ze plots kusten. In 2014 deed de zanger dat al tijdens concerten, en die ‘traditie’ lijkt hij weer in te voeren. Mensen op sociale media vinden het ongepast. Maar één van de twee fans komt voor de zanger op. “Ten eerste ben ik een volwassen vrouw. Hij vroeg ook of het mocht.”