Ed Sheeran
Volledig scherm
Ed Sheeran © Photo News

Ed Sheeran wil naar het Songfestival: “Ik kijk elk jaar”

CelebritiesDe voorbije paar jaar deden de Britten het niet zo goed op het Eurovisiesongfestival. In tegendeel, dit jaar eindigden ze zelfs op de laatste plaats met 0 punten. Misschien dat daar binnenkort wel verandering in komt, want niemand minder dan Ed Sheeran (30) heeft zin om deel te nemen aan het liedjesfestijn. 

0 reacties

 1. Doodverklaarde man van ‘Tiger King’-ster Carole Baskin na 26 jaar “levend en wel” gevonden: wat is er gebeurd?
  PREMIUM
  TV

  Doodver­klaar­de man van ‘Tiger King’-ster Carole Baskin na 26 jaar “levend en wel” gevonden: wat is er gebeurd?

  Alle monden vallen open in ‘Tiger King’-land. Don Lewis, de echtgenoot van Carole Baskin (61), blijkt helemaal niet overleden. Dat verklaart de Netflix-ster opvallend genoeg zélf in een interview. Na zes jaar huwelijk verdween Don Lewis in 1997 en in 2002 werd hij wettelijk dood verklaard. Er doken de wildste theorieën op en vele ‘Tiger King’-fans geloofden zelfs dat Carole rechtstreeks betrokken was bij zijn verdwijning. Waar zat Don Lewis en wat is er met hem gebeurd?
 2. Jamie Lee Curtis schokt volgers met “perverse naaktfoto”, actrice reageert met verklaring
  Celebrities

  Jamie Lee Curtis schokt volgers met “perverse naaktfoto”, actrice reageert met verklaring

  Jamie Lee Curtis (64) zit in het oog van de storm. Via de sociale media wilde de ‘Halloween’-actrice het interieur van haar kantoorruimte delen met haar volgers. Maar er ontstond meteen een storm van kritiek om een ‘kunstwerk’ in de achtergrond: een afbeelding van een naakt kind in een koffer. Jamie Lee Curtis heeft de beelden inmiddels weer verwijderd en reageert met een verklaring.