Ed Sheeran wordt 30.
Volledig scherm
PREMIUM
Ed Sheeran wordt 30. © HLN

Ed Sheeran sliep vroeger op straat, vandaag heeft hij zijn eigen dorp: “Ik ben ver gekomen, maar ik heb er een gitzwarte prijs voor betaald”

CelebritiesHij is zonder twijfelde de bekendste ‘rossekop’ ter wereld, maar toch was hij het voorbije jaar haast nergens te bespeuren. Ed Sheeran vierde deze week zijn 30ste verjaardag tussen de veilige muren van Sheeranville, zijn hoogstpersoonlijke ‘fort’ in Suffolk. Want hoewel hij als kind al droomde van een carrière als muzikant, valt de beroemdheid hem blijkbaar tegen. “Vroeger speelde ik op straat en droomde ik van dit leven. Nu ik het heb, droom ik van die simpele dagen toen muziek nog fun was.” 

4 reacties

 • Joan Lute

  4 dagen geleden
  Ik droom van een leven waar ik mijn medische behandelingen tegen chronisch wervel en slijmbeurs ontstekingen probleemloos kan betalen. Nu blijf ik onbehandeld met gigantische pijnen en onvermijdelijk in toekomst complete verlamming aan onderste ledematen achter omdat ik maandelijks niet over de middelen beschik om deze niet door RIZIV erkende medicatie te kunnen betalen.
 • Walter Van Criekinge

  4 dagen geleden
  Mensen met (veel) geld zeggen steeds dat geld niet belangrijk is. Natuurlijk, als je er meer dan genoeg hebt is het niet meer belangrijk hoeveel je er hebt, ook al hebben de meeste nooit genoeg.
 • van den eeden maria

  4 dagen geleden
  Nooit begrepen wat er zo speciaal is aan de muziek van Sheeran. Al gun ik hem zeker wel zijn succes . Maar datzelfde denk ik van heel wat muziek van tegenwoordig heel wat gezaag om van de meest idiote teksten van rappers nog te zwijgen. Totaal vergeetbaar er blijft gewoon niks van hangen.
 • Lode Loyens

  4 dagen geleden
  “Vroeger speelde ik op straat en droomde ik van dit leven. Nu ik het heb, droom ik van die simpele dagen toen muziek nog fun was.” Toch gemakkelijk, verkoop al je hebben en houden, geef het geld aan goede doelen en ga terug op straat wonen. Onnozelaar!
 1. Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen
  Play
  Blind Getrouwd

  Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen

 2. Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'