Ed Sheeran
Volledig scherm
PREMIUM
Ed Sheeran © Photo News

Ed Sheeran breidde gigantisch landgoed uit tijdens sabbatjaar: "Alle andere levensdoelen had ik al bereikt”

CelebritiesMet zijn single ‘Bad Habits’ bewijst Ed Sheeran (30) dat hij zelfs na meer dan een jaar radiostilte zijn sterrenstof nog niet verloren is. Tijdens dat sabbatjaar overwon hij zijn gewichtsproblemen, bouwde hij een eigen dorp (tot ergernis van zijn buren), werd hij voor het eerst vader én schreef hij zijn 10de (!) nummer 1-hit. De miljonair is lichtjaren verwijderd van de persoon die in een gescheurde broek cd’s verkocht uit zijn rugzak, en dat is maar goed ook. “Ik was echt op het slechte pad, het is eigenlijk een wonder dat ik nog leef.” 

2 reacties

 • Rudi Vanden

  2 maanden geleden
  Ben geen fan, maar ik zou zeggen, goed geboerd, proficiat.
 • patrick de smedt

  2 maanden geleden
  en dit allemaal dankzij de fans.!!
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.