REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Echte klap of in scène gezet? Hevige ruzie tussen Will Smith en Chris Rock lijkt geen opgezet spel te zijn

CelebritiesDrama op de 94ste editie van de Oscars. De awarduitreiking werd volledig overschaduwd door een hevige ruzie tussen Will Smith (53) en Chris Rock (57). Smith verkocht Rock een rake klap en schold hem uit nadat de presentator een mop maakte over Jada Smith, de echtgenote van de acteur. Dé vraag die op ieders lippen rust: gaat het om een echte klap of is het hele voorval in scène gezet? 

12 reacties

 • hedwig huygens

  1 jaar geleden
  Maak het zelf eens mee, je vrouw het voorwerp van een grap voor enkele duizendentoeschrouwrs,omdat ze ziek is,,die eeft de klap goed verdiend hij hsd beter zijn stomme mond gehouden want Alopecia areata is niet levensbedreigend en patiënten voelen zich niet ziek. Dat neemt niet weg dat de aandoening een enorme impact op hun leven kan hebben,psychologscih gezien.Financieel is er te weinig budget om de oorzaken te vinden en bestrijden. .Will Smith en zijn vrouw zijner dagelijks mee geconfronteerd
 • Leen Demeyer

  1 jaar geleden
  Ik dacht even "zijn vrouw is ziek, oei ze zal wel kanker hebben als je zo zwaar reageert". Nu blijkt het over alopecia te gaan. Ik snap dat dat echt waar geen pretje is. Maar wauw. Om daarvoor zoiets te doen. Akelig. Neem je zelf niet zo serieus Will en Jada. Niets keurt dit goed. Evy, niet verdiend dus vind ik. Dat is toch niet meer in proportie. Ook zoals hij schreeuwde erna, die man staat stijf van de agressie. Dat heb je als ego te groot wordt: je kan écht anders reageren dan zo agressief.
 • Ivo Van Dam

  1 jaar geleden
  Heeft niets met de ziekte te maken. Zijn felle reactie is gewoon omdat hij een hoorndrager is, boordevol frustraties. Nu stel je eens voor zwarte vrouw die een grapje maakt over uiterlijk van vrouw, vriendin Mel Gibson, Tom Cruise, ... en dan net zo een klap geeft? Wel.
 • Betty Van Rumst

  1 jaar geleden
  Daar geloof ik nu echt niets van. Dat was heel goed voorbereid.
 • Evy DeBaere

  1 jaar geleden
  Klap was verdiend. Je lacht NIET met de ziekte van iemand, humor mag niet vernederend zijn en al zeker niet zoiets recht in het gezicht van Jada gooien. Zijn rot opmerking deed haar duidelijk pijn. En Will is nog een echte man. Akkoord, de klap was misschien er over, maar de "grap" was dat zeker. Misschien best oplossen : dat Will zich excuseert en dat de presentator hetzelfde doet t.o.v. Jada. Probleem afgesloten.