EPA
Volledig scherm
© EPA

Duitse RTL dumpt Sylvie Meis

De Duitse televisiezender RTL wil Sylvie Meis niet langer als het gezicht van het populaire programma Let's Dance. Dat bevestigt een woordvoerster van Sylvie aan de site van het Nederlandse Algemeen Dagblad naar aanleiding van berichtgeving in de Duitse krant Bild. De in Hamburg woonachtige presentatrice zegt verdrietig om de beslissing te zijn.

7 reacties

 • Frederick Delaet

  5 jaar geleden
  Niemand wilt haar nog. Waarschijnlijk omdat ze te slim is.
 • JAN krommentak

  5 jaar geleden
  Ze verdween ook al uit das supertalent met Dieter Bohlen wellicht ligt haar prijskaartje te hoog !
 • Jack Bauer

  5 jaar geleden
  "Selfmade zakenvrouw"... kom, laat ons niet lachen. Met het geld van uw echtgenoot een bedrijf opzetten en verder zeilen op de bekendheid die ge vergaard hebt met uw schone kop, dat is geen zakenvrouw zijn. Dat is profiteren van de naïviteit van anderen die naar zulk volk opkijken.
 • Klootzakkerij van bepaalde journalist moe Gelieve mail adres te verwijderen

  5 jaar geleden
  Eindelijk ,het heeft nog lang geduurd ,presenter was meer een opgemaakte kunst-matige modeshow als je 't mij vraagt en vooral haar stem was meer dan irritant geworden met haar steeds opgemaakt kunstmatig geitenlachje.
 • huib matthijssen

  5 jaar geleden
  He dit is de eerste die het snapt.
 1. Dansen op stoelen én gooien met eten: Chris Hemsworth beleeft feestelijke avond op restaurant
  Play
  Celebrities

  Dansen op stoelen én gooien met eten: Chris Hemsworth beleeft feestelij­ke avond op restaurant

  Chris Hemsworth (39) en zijn familie hebben een avond beleefd om nooit meer te vergeten. Het gezin ging samen uit naar een Aziatisch restaurant. Hun maaltijd werd vlak voor hun neus bereid door de aanwezige koks, maar die hadden ook andere plannen. Ze gooiden het eten in de mond van de ‘Thor’-acteur in plaats van het te serveren. Op een bepaald moment sprongen de kinderen op hun stoelen om te dansen tijdens het eten.