Drama op huwelijk Britney Spears, ex-man probeert feest te verstoren: “Ze is m’n eerste en enige vrouw”

CelebritiesBritney Spears (40) heeft het jawoord gegeven aan haar verloofde Sam Asghari (28) tijdens een intieme ceremonie in de tuin van haar villa in Los Angeles. De festiviteiten gingen echter gepaard met een serieuze dosis drama. Jason Alexander (40), de eerste ex-echtgenoot van de popster, probeerde namelijk ongevraagd Spears’ huis binnen te dringen, meldt TMZ. Agenten konden hem daarna overmeesteren en arresteren. 

1 reactie

 • wim CLAES

  2 maanden geleden
  Die trekt precies ook altijd de juiste aan...
 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. Na drama bij Astroworld: rapper Travis Scott weer onder vuur door agressief gedrag
  Play
  Celebrities

  Na drama bij Astroworld: rapper Travis Scott weer onder vuur door agressief gedrag

  Travis Scott (31) krijgt weer kritiek op het agressieve gedrag dat hij vertoont. Zijn vriendin, Kylie Jenner (25), plaatste een video op TikTok waarin de rapper heel luid brult en slaat tegen deuren. De omstaanders lachen met het gedrag en juichen het zelfs toe. Online vinden de mensen dat gedrag ongevoelig, na wat er is gebeurd op zijn eigen georganiseerde festival Astroworld. Daar vielen tien doden en honderden gewonden door de drukte, trekken en duwen en het agressieve gedrag dat Scott zou hebben aangemoedigd.