Dr. Dre
Volledig scherm
Dr. Dre © BrunoPress/Abaca Press

Dr. Dre moet op zoek naar nieuwe advocaten in scheidingszaak

CelebritiesPech voor Dr. Dre (56). De producent moet zo snel mogelijk een nieuwe advocaat vinden die hem kan verdedigen. Dat schrijft voor Page Six. 

 1. “We gaan een doodsaai, maar correct tijdperk tegemoet”: hoe ‘cancel culture’ het doodsvonnis van een carrière is geworden
  PREMIUM
  Showbizz
  6

  “We gaan een doodsaai, maar correct tijdperk tegemoet”: hoe ‘cancel culture’ het doodsvon­nis van een carrière is geworden

  “You’re cancelled”, dat zijn woorden die door iedere artiest, politicus en bedrijfsleider boven alles worden gevreesd. Terecht, want wie een iets verkeerds zegt of doet, mag in één keer zijn boeltje pakken om nooit meer terug te keren. Toch als het van de kwade menigte op sociale media afhangt. “Maar waar trekken we de lijn tussen een nobele strijd en een ordinair vertoon van fakkels en hooivorken?”
 1. Zo zien de vakantiehuisjes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique
  Play
  Camping Coppens

  Zo zien de vakantie­huis­jes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"