ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa

Doutzen Kroes geniet van haar vakantie in een wel erg minuscule bikini

ShowbizzDoutzen Kroes heeft er alles aan gedaan om zo gelijkmatig mogelijk te bruinen tijdens haar vakantie in Brazilië. Het Nederlandse model haalde daarvoor een wel erg minuscule bikini uit de kast. 

3 reacties

 • Jos Swaenen

  5 jaar geleden
  In Brazilië is dat een heel gewone bikini.
 • Hans Plas

  5 jaar geleden
  Kleine voeten hoeven geen grote schoenen!
 • Vincent Vankeerberghen

  5 jaar geleden
  Mini tieten ja. Bikini is meer dan groot genoeg om deze te bedekken
 1. Halfzus Demi Lovato kampte ook met drugsverslaving
  CELEBRITIES

  Halfzus Demi Lovato kampte ook met drugsver­sla­ving

  Madison De La Garza (21), de halfzus van Demi Lovato (30), heeft zich van haar meest openhartige kant laten zien. De Amerikaanse actrice, vooral bekend door haar rol als Juanita Solis in ‘Desperate Housewives’, kampte vroeger ook met een drugsverslaving. In een interview met ‘E! News' vertelt ze over haar moeilijke relatie met drugs en de rol die haar halfzus heeft gespeeld om haar nuchter te krijgen. “Ze heeft mij ontzettend goed advies gegeven.”
 2. Courteney Cox houdt haar ster op ‘Walk of Fame’ in ere: ‘Friends’-actrice zelf aan de slag met keukenrol
  celebrities

  Courteney Cox houdt haar ster op ‘Walk of Fame’ in ere: ‘Friends’-actrice zelf aan de slag met keukenrol

  Lijkt Courteney Cox (58) meer op haar personage in ‘Friends’ dan ze zelf wil toegeven? Courteney blijkt alvast even ‘kuisziek’ als Monica in de populaire sitcom, want ze doet er alles aan om haar ‘Walk of Fame’-ster in ere te houden. De actrice kreeg haar plaatsje op de Hollywood Boulevard in februari. Ze is er nog steeds zo trots op dat ze ervoor zorgt dat de ster altijd blinkt door zelf te gaan poetsen. Tegelijk geeft ze ook de tegels van Jennifer Aniston en Reese Witherspoon een flinke beurt.