Olivia Newton-John en haar dochter
Volledig scherm
Olivia Newton-John en haar dochter © Instagram @ chloelattanziofficial

Dochter van Olivia Newton-John deelt duet met haar moeder: “Het was een eer om jouw kind te mogen zijn”

CelebritiesChloe Lattanzi (36) moest maandag afscheid nemen van haar geliefkoosde moeder Olivia Newton-John. De ‘Grease’-actrice overleed op 73-jarige leeftijd aan de gevolgen van borstkanker. Olivia gaf haar zangtalent duidelijk door aan haar dochter, zo nam het duo vorig jaar nog samen een duet op. Daarvan deelt Chloe nu beelden achter de schermen.

1 reactie

 • FRANCIS THYS

  2 maanden geleden
  Ben blij haar 2 keer te hebben ontmoet. Nog is 2013 in Antwerpen zelfs. In 1979 starte ik haar fanclub op. Ze is een wondervrouw. Lief, talent en werken aan haar kankermliniek en haar werk voor de natuur en veel humor. Xxx
 1. Van mijnwerkersdochter tot countrylegende: zangeres Loretta Lynn op 90-jarige leeftijd overleden
  Celebrities
  4

  Van mijnwer­kers­doch­ter tot countryle­gen­de: zangeres Loretta Lynn op 90-jarige leeftijd overleden

  De Amerikaanse countryzangeres Loretta Lynn is dinsdag bij haar thuis in Hurricane Mills, Tennesee op 90-jarige leeftijd overleden. Dat heeft haar familie bevestigd aan ‘The Guardian’. Lynn, die onder andere bekend is van wereldhits als ‘You Ain’t Woman Enough (To Take My Man)’ en ‘Coal Miner’s Daughter’ trouwde op vijftienjarige leeftijd als dochter van een mijnwerker en verwerkte die levenservaringen later in haar nummers.
 2. Selena Gomez laat van zich horen na interview Hailey Bieber: “De reacties zijn verachtelijk én walgelijk”
  Celebrities
  1

  Selena Gomez laat van zich horen na interview Hailey Bieber: “De reacties zijn verachte­lijk én walgelijk”

  Heel wat Jelena-fans hebben de breuk tussen Justin Bieber (28) en Selena Gomez (30) duidelijk nog niet verteerd. Intussen is de zanger vier jaar getrouwd met topmodel Hailey Bieber (25), maar het interview van die laatste in de podcast ‘Call Her Daddy’ maakte de voorbije dagen heel wat tongen los. Selena besloot dan ook de vele haters op hun plaats te zetten in een TikTok-video.
 1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Angelina Jolie: “Brad Pitt wurgde één van onze kinderen en sloeg de ander in het gezicht tijdens ruzie op privéjet”
  Play
  CELEBRITIES

  Angelina Jolie: “Brad Pitt wurgde één van onze kinderen en sloeg de ander in het gezicht tijdens ruzie op privéjet”

  De vechtscheiding tussen Angelina Jolie (47) en Bad Pitt (58) laait opnieuw op. De ‘Maleficent’-actrice beweert dat haar ex-man niet alleen haar, maar ook hun kinderen mishandelde tijdens de beruchte vlucht in 2016. De vermeende mishandeling kwam aan bod in de rechtszaak die loopt over hun gezamenlijke Franse wijngaard Chateau Miraval, die ze kochten in 2008. “Onze kinderen zijn getraumatiseerd”, aldus Jolie, die naar eigen zeggen ook zelf door haar ex bij de haren werd gegrepen.