Olivia Newton-John en haar dochter
Volledig scherm
Olivia Newton-John en haar dochter © Instagram @ chloelattanziofficial

Dochter van Olivia Newton-John deelt duet met haar moeder: “Het was een eer om jouw kind te mogen zijn”

CelebritiesChloe Lattanzi (36) moest maandag afscheid nemen van haar geliefkoosde moeder Olivia Newton-John. De ‘Grease’-actrice overleed op 73-jarige leeftijd aan de gevolgen van borstkanker. Olivia gaf haar zangtalent duidelijk door aan haar dochter, zo nam het duo vorig jaar nog samen een duet op. Daarvan deelt Chloe nu beelden achter de schermen.

1 reactie

 • FRANCIS THYS

  1 maand geleden
  Ben blij haar 2 keer te hebben ontmoet. Nog is 2013 in Antwerpen zelfs. In 1979 starte ik haar fanclub op. Ze is een wondervrouw. Lief, talent en werken aan haar kankermliniek en haar werk voor de natuur en veel humor. Xxx
 1. Na geruchten over hun breuk: Olivia Wilde dansend gespot op concert van Harry Styles
  Play
  Celebrities
  1

  Na geruchten over hun breuk: Olivia Wilde dansend gespot op concert van Harry Styles

  Na al het ‘Don’t Worry Darling’-drama lijkt het alsof Harry Styles (28) en Olivia Wilde (38) dan toch nog steeds een stel vormen. De twee leerden elkaar kennen op de set van de film, waarna ze een relatie startten. Maar naarmate de première van de film naderde, bleek het steeds slechter te gaan tussen hen. Zo leken ze elkaar op de première zelfs straal te negeren. Maar nu blijken de brokken weer gelijmd te zijn. Olivia stond namelijk vrolijk mee te dansen vanaf de zijlijn tijdens Harry’s laatste concert in Madison Square Garden, New York City.
 1. Lady Gaga emotioneel na stilleggen show door storm: “Ik weet niet wat ik had gedaan als er iemand iets was overkomen”
  Play
  Celebrities
  1

  Lady Gaga emotioneel na stilleggen show door storm: “Ik weet niet wat ik had gedaan als er iemand iets was overkomen”

  Lady Gaga (36) reageert erg emotioneel op het abrupt beëindigen van haar show in Miama, Florida. Het was haar laatste optreden van haar tour in het Miama’s Hard Rock Stadium met maar liefst 65.000 fans. Tijdens de show kreeg de zangeres het advies om de show te stoppen door het stormweer. Op Instagram deelde ze hoeveel pijn het deed om de show niet af te ronden, maar dat ze niemand in gevaar wou brengen. “De regen was intussen gestopt, maar de bliksem sloeg vlakbij ons in", klinkt het erg aangedaan. “Bedankt om naar de show te komen en veilig thuis!”