RV/AP
Volledig scherm
© RV/AP

Dierenarts weerlegt argumenten van Amber Heard: “Een hond krijgt geen darmproblemen van wiet”

CelebritiesJohnny Depp (58) is er zeker van: zijn ex-vrouw Amber Heard (36) legde een drol in hun huwelijksbed om hem te tarten. Maar volgens Amber is dat niet waar, zo verklaarde ze in de rechtbank. Zij steekt het op Johnny’s hond, Boo. Die zou wiet hebben ingeslikt als puppy, waardoor het dier levenslange darmproblemen kreeg. “Kan niet”, zo beweert een dierenarts nu op TikTok.

11 reacties

 • Sylvain Helsen

  1 maand geleden
  Één enkele zwaluw maakt de lente nog niet. Wat die dierenarts daar beweert, klopt volgens mij niet. Want volgens de medische literatuur bestaat er wel degelijk een syndroom waarbij mensen die in contact komen met één of andere vorm van drugs, last kunnen krijgen van braken. Wat uiteraard een gastro-intestinaal gebeuren is. Hetzelfde geldt voor diarree of constipatie. Van beide acteurs is duidelijk een flinke hoek af. Die hond heeft misschien wel meer drugs naar binnen gekregen dan wat anders.
 • Bert Vandamme

  1 maand geleden
  Dat mens is in staat om zelf een drol in bed te leggen en dan in schoenen van een ander te schuiven. Heeft ze al 1 waarheid verteld gedurende dat proces, één ?!
 • Gerard Braeckmans

  1 maand geleden
  Op de amerikaanse buis is dit een soap waar iedereen van geniet.
 • Luc D'haese

  1 maand geleden
  Deze dame heeft duidelijk een probleem.
 • Mark Peeters

  1 maand geleden
  Mijne hond heeft wiet geeten en had wel diaree! Zowel als dat elke mens verschillend is zo is dit ook bij dieren!
 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. Wil Kris Jenner president van de VS worden? Realityster doet mee aan virale TikTok-trend
  Play
  Celebrities
  2

  Wil Kris Jenner president van de VS worden? Reality­ster doet mee aan virale Tik­Tok-trend

  Nee, realityster Kris Jenner wil geen president worden. Al liet ze haar volgers op TikTok dat wel even geloven. De realityster deelde wat leek op een officiële campagne foto met de tekst: “Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk kan aankondigen...” Maar Jenner doet gewoon mee aan een nieuwe TikTok-trend die haar naam draagt. In ‘You just got Krissed’ wordt er fake news verspreid. Daarna volgen beelden van een dansende Kris Jenner. Het blijkt dus om een prank te gaan.
 1. Niall Horan duikt plots op in publiek tijdens concert van Harry Styles en danst mee op hit van One Direction
  Play
  Celebrities

  Niall Horan duikt plots op in publiek tijdens concert van Harry Styles en danst mee op hit van One Direction

  Een verrassing van jewelste voor de fans van Harry Styles in het Wembley Stadium in Engeland. Niemand minder dan Niall Horan, met wie hij in One Direction zong, werd plots door fans gespot in het publiek. Niall genoot duidelijk van het concert met zijn vriendin Amelia Woolley én ontmoette per toeval zelfs de zus van Styles. Toen Harry vervolgens ‘You Don’t Know You’re Beautiful’ van One Direction inzette, ging het publiek helemaal uit de bol.
 2. Modebedrijf klaagt Hailey Bieber aan: “Teleurstellend om te zien hoe ze probeert te verstikken wat wij hebben opgebouwd”
  Celebrities

  Modebe­drijf klaagt Hailey Bieber aan: “Teleur­stel­lend om te zien hoe ze probeert te verstikken wat wij hebben opgebouwd”

  De stralende huid van Hailey Bieber (25) evenaren? Er is hoop nu het model haar eigen huidverzorgingslijn Rhode uitbrengt, vernoemd naar haar tweede naam. Maar daar wringt het schoentje, RHODE is namelijk al een merk in de branche. Het negenjarig modebedrijf sleept mevrouw Bieber daarom voor de rechtbank. Ze willen dat Bieber de naam Rhode niet meer gebruikt.