EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

"Die vermeende verkrachting? Die had zij tot in de puntjes gepland": ‘kannibaal’ Armie Hammer vertelt voor het eerst zijn verhaal

CelebritiesArmie Hammer (36) is terug. Twee jaar nadat hij beschuldigd werd van seksueel misbruik en kannibalisme, duikt de acteur weer op. In ‘Air Mail’ doet hij voor het eerst zijn kant van het verhaal uit de doeken en hij schuwt daarbij de straffe uitspraken niet. Over het misbruik dat hij zélf heeft geleden, over z’n voorliefde voor bdsm en de onevenwichtige relaties met jongere vrouwen. Al blijft hij de strafste beschuldigingen wel ontkennen. “Van alles wat mij overkomen is, zou ik niets ongedaan maken.”

  1. Courteney Cox houdt haar ster op ‘Walk of Fame’ in ere: ‘Friends’-actrice zelf aan de slag met keukenrol
    celebrities

    Courteney Cox houdt haar ster op ‘Walk of Fame’ in ere: ‘Friends’-actrice zelf aan de slag met keukenrol

    Lijkt Courteney Cox (58) meer op haar personage in ‘Friends’ dan ze zelf wil toegeven? Courteney blijkt alvast even ‘kuisziek’ als Monica in de populaire sitcom, want ze doet er alles aan om haar ‘Walk of Fame’-ster in ere te houden. De actrice kreeg haar plaatsje op de Hollywood Boulevard in februari. Ze is er nog steeds zo trots op dat ze ervoor zorgt dat de ster altijd blinkt door zelf te gaan poetsen. Tegelijk geeft ze ook de tegels van Jennifer Aniston en Reese Witherspoon een flinke beurt.