Will Smith slaat Chris Rock.
Volledig scherm
Will Smith slaat Chris Rock. © AFP

Diddy: “Chris Rock en Will Smith hebben ruzie na Oscars bijgelegd”

CelebritiesChris Rock en Will Smith zouden het incident tijdens de uitreiking van de Academy Awards zondag in Los Angeles weer hebben bijgelegd. Sean ‘Diddy’ Combs, die een van de prijzen tijdens de show overhandigde, heeft dat tegenover Page Six bevestigd op het feest na afloop van de ceremonie.

4 reacties

 • Erwin De Meyer

  12 maanden geleden
  Het zijn acteurs !
 • rene vreys

  12 maanden geleden
  Wat een show.
 • Dirk Cappelier

  12 maanden geleden
  Was dit geen opgezet spel?
 • Mieke Ponet

  12 maanden geleden
  Moet die man niet doen, goed kopen grappen maken over iemands vrouw en kan mij best voorstellen dat het bij de echtgenoot in het verkeerde keelgat komt met al de gevolgen.
 1. Gerard Piqué verontschuldigt zich niet na breuk Shakira: “Ik doe wat ik wil”
  CELEBRITIES

  Gerard Piqué veront­schul­digt zich niet na breuk Shakira: “Ik doe wat ik wil”

  Gerard Piqué (36) geniet met volle teugen van zijn leven zonder Shakira (46). De twee gingen in juni 2022 uit elkaar na een langdurige relatie van elf jaar. De voormalige voetballer vond kort na hun breuk de liefde bij Clara Chia Marti (23), waar Shakira een sneer naar uitdeelde in haar wraaknummer ‘Bzrp Music Sessions, Vol. 53'. Ondanks de slechte verhouding tussen de exen, staan de kinderen volgens Piqué nog altijd op nummer één.
 2. Twee druppels haar vader, maar ze heeft niets meer met hem te maken: hoe gaat het vandaag met Suri Cruise?
  PREMIUM
  Celebrities
  4

  Twee druppels haar vader, maar ze heeft niets meer met hem te maken: hoe gaat het vandaag met Suri Cruise?

  Wie één blik op haar werpt, weet meteen wie haar vader is. Suri Cruise (16), die zich zelden laat zien voor de camera’s, floreert op alle gebieden. Momenteel is ze samen met mama Katie Holmes (44) volop bezig met de volgende grote stap in haar leven: het vinden van een universiteit. Heeft daar absoluut geen aandeel in: papa Tom Cruise (60), die alle contact met haar weigert. Hoe is hun relatie geïmplodeerd? En is ze écht wel verlost uit de klauwen van Scientology? Zo gaat het vandaag met de ‘verloren dochter’ van Hollywood.
 3. Ed Sheeran vond zichzelf ‘superdik’ en ontwikkelde gevaarlijke eetstoornis: “Ik kon niet stoppen met overgeven”
  PREMIUM
  Celebrities
  2

  Ed Sheeran vond zichzelf ‘superdik’ en ontwikkel­de gevaarlij­ke eetstoor­nis: “Ik kon niet stoppen met overgeven”

  Ed Sheeran (32) ging in een recordtempo van ‘doodgewone Britse kerel’ naar wereldster. Maar de faam eiste zijn tol. De zanger praat nu voor het eerst openhartig over de mentale problemen die hij gedurende zijn carrière ontwikkelde. Niet alleen raakte hij verslaafd aan drank en drugs, hij worstelt ook al jaren met verschillende eetstoornissen. Ongemakkelijk om over te praten, zegt hij, maar wél belangrijk. “Suiker, junkfood, cocaïne, alcohol... Hoe meer je ze consumeert, hoe beter ze voelen.”