Billie en Brandon
Volledig scherm
Billie en Brandon © Apple TV+

Depressie, zelfverminking én een geheim lief in spraakmakende docu rond Billie Eilish: “Ik heb me in een relatie nog nooit gewenst gevoeld”

CelebritiesEindelijk is het zover. Vanaf vandaag kunnen de fans van Billie Eilish (19) op Apple TV+ eindelijk de documentaire ‘The World’s A Little Blurry’ zien. Billie gaat nog dieper in op haar moeilijke momenten in haar leven én vertelt over haar ex-lief Brandon Adams, met wie ze een jaar lang een heftige relatie had.

 1. Mama van Honey Boo Boo praat openlijk over drugsverleden: “Ooit gaf ik 900.000 dollar uit op één jaar”
  Celebrities

  Mama van Honey Boo Boo praat openlijk over drugsverle­den: “Ooit gaf ik 900.000 dollar uit op één jaar”

  Alana Thompson, beter bekend als Honey Boo Boo, en haar mama June Shannon (41) zijn niet bepaald twee handen op één buik. De twee hadden elkaar al meer dan een jaar niet gesproken, maar in ‘Mama June: Road to Redemption’, de realityshow van haar moeder, gaat het 15-jarige meisje de confrontatie met haar aan. “Je weet niet hoe vaak ik mezelf in slaap gehuild heb”, klinkt het onder meer in het gesprek.
 2. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Opletten geblazen voor naalden in sluikstort in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’
  Play
  De Vuilste Jobs van Vlaanderen

  Opletten geblazen voor naalden in sluikstort in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’

 2. "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?
  Play
  Popquiz

  "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?