Sarah Jessica Parker, Blake Lively en Julia Roberts.
Volledig scherm
PREMIUM
Sarah Jessica Parker, Blake Lively en Julia Roberts. © WireImage/Getty Images/EPA

“De wereld verdient beter”: deze actrices weigeren uit de kleren te gaan op het witte doek

CelebritiesActrice Alice Eve (38), bekend van ‘Sex & The City 2' en momenteel te zien in ‘Belgravia’, geeft in een interview met The Sun toe dat ze geen problemen heeft met naaktscènes. “Je moet tonen wat je hebt. Je beperkt ook je carrière als je het niet wil doen, het is gewoon een onderdeel van de job”, vertelt ze. Een uitspraak waar lang niet alle collega’s van Eve het mee eens zijn. Deze actrices weigeren all the way te gaan voor een stomende scène. 

2 reacties

 • Argus Vercauteren

  2 jaar geleden
  Vrouwen worden nog te vaak als lustobject gezien. Naaktscènes worden dikwijls gebruikt om kwakkelende scenario's op te smukken en om perverte filmproducenten (Weinstein) te plezieren.
 • Sophia Henstra

  2 jaar geleden
  Ik heb enorm veel respect voor deze actrice's. Blijf trouw aan jezelf!!!
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.