Photo News
Volledig scherm
© Photo News

De verrassende reden waarom je Dolly Parton nooit met blote armen of benen ziet

CelebritiesHet was sommige oplettende fans misschien niet ontgaan: Dolly Parton (73) treedt steevast op in outfits die haar armen en benen haast volledig bedekken. Daar heeft de countryzangeres evenwel een grondige reden voor, zo onthult ze nu zelf: Parton heeft heel wat tatoeages op haar lichaam staan waar de wereld niets vanaf wist.

1 reactie

 • Frank Vermeesch

  2 jaar geleden
  Ze ziet er zéér goed uit voor haar leeftijd en ze zingt héél mooie liedjes;; Kortom een klasse dame
 1. Experts waarschuwen: “Grapjes van Johnny Depp in rechtszaal zouden hem tegen kunnen werken”
  Play
  Celebrities
  3

  Experts waarschu­wen: “Grapjes van Johnny Depp in rechtszaal zouden hem tegen kunnen werken”

  Johnny Depp kreeg het grote publiek volledig aan zijn kant na zijn getuigenissen in de rechtbank van Fairfax, Virginia. Daar klaagt hij zijn ex-vrouw, Amber Heard, aan wegens laster. Vanaf de getuigenbank maakte hij enkele grapjes over de advocaten van Heard, die meteen viraal gingen op het internet. Maar volgens expert Lee Berik zouden die ludieke opmerkingen wel eens in zijn nadeel kunnen werken.
 2. Bono in Oekraïne: “Jonge Russen moeten Poetin uit zijn kantoor gooien”
  Play
  Celebrities
  6

  Bono in Oekraïne: “Jonge Russen moeten Poetin uit zijn kantoor gooien”

  De Ierse groep U2 heeft verschillende verwoeste steden in Oekraïne bezocht. Tijdens een toespraak is frontman Bono dan ook duidelijk over wie volgens hem een verschil kan maken tegen Poetin. “De jonge Russen zijn degenen die Poetin uit zijn ambt moeten gooien”, zegt hij tegen de pers in het verwoeste Borodjanka. Eerder gaf Bono ook al een verrassingsoptreden in een metrostation in de Oekraïense hoofdstad Kiev.
 3. Eerst werd ze uit de rechtbank gezet, nu doet ze haar verhaal: goede vriendin van Johnny Depp haalt stevig uit naar Amber Heard
  Play
  Celebrities

  Eerst werd ze uit de rechtbank gezet, nu doet ze haar verhaal: goede vriendin van Johnny Depp haalt stevig uit naar Amber Heard

  Midden april werd Gina Deuters, een goede vriendin van Johnny Depp, uit de rechtbank gezet. Deuters moest normaal gezien getuigen in het proces tussen de acteur en zijn ex-vrouw Amber Heard. Alleen had de vrouw voor haar getuigenis al enkele filmpjes van het proces gezien. Als gevolg moest ze de rechtszaal verlaten. Ondertussen heeft de vrouw echter een tweede kans gekregen. In een interview met het Amerikaanse ‘Page Six’ doet Gina Deuters nu alsnog haar verhaal. “In het begin leek ze een aardige huisvrouw, maar al snel kwam haar ware aard naar boven.”