Kourtney Kardashian en Caitlyn Jenner
Volledig scherm
Kourtney Kardashian en Caitlyn Jenner © Instagram/Getty Images

De pijnlijke afwezigen op het huwelijk van Kourtney Kardashian: Caitlyn Jenner en Rob Kardashian waren er niet bij

Kourtney Kardashian (43) voegt sinds kort ‘Barker’ toe aan haar naam. De realityster trouwde zondag met Travis Barker (46), de drummer van Blink-182. Uiteraard waren de Kardashianzussen voltallig, maar er waren twee opvallende afwezigen. Van Caitlyn Jenner en Rob Kardashian was namelijk geen spoor.

0 reacties

 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. Kim Kardashian en Kanye West zijn het eens over opvoeding: “North mag geen sociale media gebruiken”
  Celebrities

  Kim Kardashian en Kanye West zijn het eens over opvoeding: “North mag geen sociale media gebruiken”

  Realityster Kim Kardashian (41) en ex-man Kanye ‘Ye’ West (45) zijn al een hele tijd uit elkaar en hebben een moeilijke scheiding achter de rug. Tegenwoordig kunnen de twee wel weer door dezelfde deur. Zo werden ze afgelopen vrijdag nog samen gespot op een basketbalwedstrijd van hun 9-jarige dochter North, maar nu blijken de twee het ook eens te zijn over de opvoeding van het meisje. “North mag van ons niet op sociale media”, klinkt het.