Photo News
Volledig scherm
© Photo News

De ongemakkelijke foto’s waar Mila Kunis hem mee uitlacht: waarom Ashton Kutcher zo koel deed tegen Reese Witherspoon

CelebritiesHet internet raakt maar niet uitgepraat over de ongemakkelijke foto’s van Ashton Kutcher (45) en Reese Witherspoon (46) tijdens de première van hun film ‘Your Place or Mine’. Zelfs vrouwlief Mila Kunis (39) denkt er het hare van.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  8

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Man die rechtszaak aanspant tegen Gwyneth Paltrow getuigt: “Ze was heel boos en probeerde schuld op mij af te schuiven”
  Celebrities

  Man die rechtszaak aanspant tegen Gwyneth Paltrow getuigt: “Ze was heel boos en probeerde schuld op mij af te schuiven”

  Gwyneth Paltrow (50) toonde zich vorige week bijzonder strijdvaardig tijdens haar getuigenis op het proces rond haar skiongeluk. De actrice bleef erbij dat zij niet diegene was die het ongeval heeft veroorzaakt. Vandaag mag Terry Sanderson (76) - de man die haar voor de rechter sleept - het woord nemen. “Sinds het ongeval leid ik een heel ander leven”, zegt Sanderson.