Elon Musk met zijn jongste zoon: X Æ A-12 Musk, zoals hij hem op Twitter noemt. De naam is een grapje, hoopt iedereen.
Volledig scherm
PREMIUM
Elon Musk met zijn jongste zoon: X Æ A-12 Musk, zoals hij hem op Twitter noemt. De naam is een grapje, hoopt iedereen. © Twitter

De nieuwste telg van de Musk-dynastie: Canadese zangeres Grimes schenkt Elon Musk zevende zoon

“Ik stel jullie voor: X Æ A-12 Musk.” Met die tweet maakte Elon Musk (48), topman van Tesla en ruimtebedrijf SpaceX, maandagavond de geboorte van zijn zoon publiek. Voor zijn vriendin – de Canadese zangeres Grimes – is het het eerste kindje, voor Musk is het al zijn zevende ‘Musketier’. Met zijn eerste vrouw kreeg hij zes zonen. Hun oudste, Nevada, stierf toen hij tien weken oud was aan wiegendood.

1 reactie

 • Dana Manevska

  2 jaar geleden
  Zalige man! Heel veel respect voor deze visionair.
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.