Mac Miller overleed op 7 september 2018.
Volledig scherm
Mac Miller overleed op 7 september 2018. © Scott Roth/Invision/AP

De erfenis van Mac Miller: overleden rapper laat zijn vrienden en familie bijna 10 miljoen euro na

ShowbizzDe waarde van de erfenis van Mac Miller, die vorig jaar overleed, is eindelijk bekend. De rapper laat geld en bezittingen na van in totaal ruim 11 miljoen dollar, omgerekend zo’n 9,9 miljoen euro, en had speciale instructies over de verdeling ervan. Dat meldt TMZ die de hand wist te leggen op de juridische documenten.

0 reacties

 1. Verlovingsring van Megan Fox van 340.000 dollar heeft doornen: “Zodat het pijn doet als ze hem uitdoet”
  Celebrities

  Verlovings­ring van Megan Fox van 340.000 dollar heeft doornen: “Zodat het pijn doet als ze hem uitdoet”

  Dat Machine Gun Kelly (31) en Megan Fox (35) het meest bizarre Hollywoodkoppel van het moment zijn, wisten we al langer. Onlangs verschenen ze vastgeketend aan elkaars nagels op een feestje. Daarnaast dronken ze na hun recente verloving elkaars bloed, maar er blijkt nog meer te zijn. De ring die Fox van haar verloofde kreeg, bevat blijkbaar doornen, want “liefde is pijn”.
 2. Kanye West aanwezig op verjaardagsfeest van zijn dochter, dankzij Travis Scott
  Celebrities

  Kanye West aanwezig op verjaar­dags­feest van zijn dochter, dankzij Travis Scott

  Kanye (44) strikes again. Afgelopen weekend haalde hij nog stevig uit naar zijn ex Kim Kardashian (41) en insinueerde hij in een interview dat zij hem weghoudt van hun kinderen. Maar zaterdag was hij wel degelijk aanwezig op het verjaardagsfeestje van hun dochter Chicago (4), al was dat niet dankzij Kim. Het was rapper Travis Scott, die samen is met de zus van Kim, Kylie Jenner, die hem het adres en uur van het feestje had doorgestuurd.