Alan Rickman op de première van ‘A Little Chaos’
Volledig scherm
PREMIUM
Alan Rickman op de première van ‘A Little Chaos’ © EPA

De dagboeken van Alan Rickman, aka professor Sneep: “Ik herinner me niets meer, behalve de roes van pijnstillers”

CelebritiesVoor heel wat mensen is de naam Alan Rickman onlosmakelijk verbonden met Severus Snape in de ‘Harry Potter’-films. Een rol waar de acteur echter niet onverdeeld gelukkig mee was, blijkt uit z’n dagboeken, die nu gebundeld zijn. Waar Rickman wél gelukkig mee was, was ‘onze’ Matthias Schoenaerts, met wie hij samenwerkte voor z’n laatste project. Hij vertelt over zijn ervaringen met hem op de set, maar ook over de ziekte die hem langzaam aan verteerde. “Na de operatie herinner ik me niets meer dan de roes van de pijnkillers.”

0 reacties

 1. Kanye West-fans laten tatoeages weglaseren bij schoonheidssalon: “Als je spijt hebt, helpen wij je graag”
  Play
  Celebrities

  Kanye West-fans laten tatoeages weglaseren bij schoon­heids­sa­lon: “Als je spijt hebt, helpen wij je graag”

  Een Brits schoonheidssalons wil Kanye West-fans helpen bij het verwijderen van tatoeages van de zanger. West kwam de afgelopen weken vaak in het nieuws vanwege antisemitische en racistische opmerkingen. Zo gaf hij aan dat hij Hitler ‘leuk’ vindt en droeg hij ‘White Lives Matter’-kleding. Studio NAAMA in Londen wil misnoegde fans helpen door hun Kanye West-tatoeages weg te laseren. “Als je een tatoeage hebt die geïnspireerd is door iemand die je bewondert, maar die uiteindelijk om de verkeerde redenen in het nieuws komt, dan helpen wij jou verder.”
 2. Jennifer Lawrence reageert op kritiek na uitspraak over vrouwelijke actiehelden: “Ik weet dat ik niet de enige ben”
  CELEBRITIES

  Jennifer Lawrence reageert op kritiek na uitspraak over vrouwelij­ke actiehel­den: “Ik weet dat ik niet de enige ben”

  In een gesprek met Viola Davis (57) vertelde Jennifer Lawrence (32) over haar rol in ‘The Hunger Games’. “Voor ik de film deed, had nog geen enkele vrouw de hoofdrol in een actiefilm”, klonk het toen. Een uitspraak waar niet iedereen al te blij mee was. “Ze is niet de eerste vrouwelijke actieheld”, klonk het massaal op sociale media. De Amerikaanse actrice reageert nu op de kritiek: “Het was een blunder.”