Onder andere John Legend en Chrissy Teigen, zanger Paul McCartney en model Alessandra Ambrosio vertoefden de voorbije dagen op het eiland St. Barths.
Volledig scherm
PREMIUM
Onder andere John Legend en Chrissy Teigen, zanger Paul McCartney en model Alessandra Ambrosio vertoefden de voorbije dagen op het eiland St. Barths. © BSR Agency

De aantrekkingskracht van St. Barths: waarom sterren massaal naar dit eiland trekken (ook tijdens coronacrisis)

CelebritiesChrissy Teigen (35) kwam er op adem na haar miskraam, Amy Schumer (39) zette er het nieuwe jaar in en Robbie Williams (46) en z’n gezin zitten er momenteel in quarantaine. Het Caraïbische eiland St. Barths blijft dé plek bij uitstek voor celebrities om hun wintervakantie door te brengen. Al moeten ze daar wel een aardige som voor neertellen. 

2 reacties

 • piet devlieger

  1 maand geleden
  St. Barth is heel mooi (ik ben er al geweest) maar je moet wel financieel enorm krachtig zijn om daar te wonen of om daar langer te verblijven.
 • Paul Boutsen

  1 maand geleden
  Heb een paar jaar in de East Caribbean gewerkt en gewoond. Ik vind St Barth één van de lelijkste eilanden van de streek, vergeleken dan andere pareltjes zoals Domenica, Gwada, Martinique, St Vincent, St Kits en Nevis,...maar omdat de rich en de famous er naartoe gaan moet het allemaal duurder zijn. Uiteraard veel mooier dan de Belgische kust die een opeenvolging van betonnen blokken is, maar voor Caribische normen een afrader.
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"