David Bowie
Volledig scherm
David Bowie © Photo News

David Bowie verkozen tot meest invloedrijke Brit van de afgelopen 50 jaar: “Hij was een buitenbeentje en een wereldwijd icoon”

CelebritiesWijlen David Bowie prijkt bovenaan de lijst van meest invloedrijke Britse artiesten in de voorbije 50 jaar. Juryleden van Sky Arts verkozen de zanger en acteur omdat ze zijn effect op de muziek- en acteerindustrie enorm indrukwekkend vinden.

7 reacties

 • Rudy Van Rompaey

  2 maanden geleden
  Meer dan terecht! Bowie is en blijft de beste en meest veelzijdige zanger aller tijden!
 • Sami De Maeyer

  2 maanden geleden
  idd terecht
 • Didier Focke

  2 maanden geleden
  Terecht , ik ben al 50 jaar een fan van Bowie , ik was nog een klein manneke en hij sprak ./me toen al aan
 • Eddy DeGoei

  2 maanden geleden
  Terecht, Bowie heeft tientallen topsongs, daar waar anderen dromen om er ooit 1 te kunnen schrijven. Het portret is ook mooi.
 • Lucien Mertens

  2 maanden geleden
  Top..
 1. Meest gehate moeder op het internet, Yolanda Hadid, drijft de spot met kritiek in nieuwe TikTok-video
  Play
  Celebrities

  Meest gehate moeder op het internet, Yolanda Hadid, drijft de spot met kritiek in nieuwe Tik­Tok-vi­deo

  Yolanda Hadid (58), moeder van supermodellen Bella (25) en Gigi (27) Hadid, reageert via TikTok op de kritiek die ze krijgt over haar manier van opvoeden. Het voormalige model wordt voornamelijk verweten dat ze haar dochters een slechte relatie met voeding heeft aangeleerd. Zo is te zien in een fragment van het Amerikaanse realityprogramma ‘The Real Housewives of Beverly Hills’ hoe Yolanda aan haar dochter Gigi vertelt dat ze “enkel een paar amandelen mag eten wanneer ze zich slap voelt”. Als reactie op de commotie die ontstaan is bij de fans van haar dochters, heeft de moeder nu op TikTok een video geplaatst waarin ze gretig uit een kom amandelen eet die op haar hoofd staat.