Masterson als Steven Hyde in 'That 70' Show'
Volledig scherm
Masterson als Steven Hyde in 'That 70' Show' © RV

Danny Masterson uit ‘That ’70s Show’ officieel aangeklaagd voor verkrachting

Celebrities‘That ’70s Show’-acteur Danny Masterson is officieel aangeklaagd voor verkrachting. Dat heeft het Openbaar Ministerie in Los Angeles woensdag bekendgemaakt. De 44-jarige acteur zou zich begin jaren 2000 hebben vergrepen aan drie vrouwen. Als hij wordt veroordeeld, riskeert Masterson een celstraf van 45 jaar.

  1. Demi Lovato steekt overdosis op worsteling met gender: “Ik onderdrukte wie ik werkelijk was om in het keurslijf te passen van sexy, vrouwelijke popster”
    Celebrities
    1

    Demi Lovato steekt overdosis op worsteling met gender: “Ik onderdruk­te wie ik werkelijk was om in het keurslijf te passen van sexy, vrouwelij­ke popster”

    Demi Lovato (28) geeft voor het eerst duidelijkheid over de reden van de overdosis pillen die de artiest in 2018 nam. In ‘The Hollywood Reporter’ klinkt het dat die de waarheid van hun gender negeerde, wat Demi aanzette tot drastisch drug- en alcoholgebruik. De Amerikaanse artiest heeft zich geïdentificeerd als non-binair wil aangesproken worden met de voornaamwoorden ‘die’, ‘hen’ en ‘hun’.