Danny de Munk.
Volledig scherm
Danny de Munk. © Brunopress

Danny de Munk (Ciske de Rat) wil dat vrouw die hem beschuldigt van verkrachting openlijk getuigt: “Ze weet wat ze gedaan heeft”

CelebritiesDanny de Munk (52) heeft de rechter verzocht of hij de persoon die hem beschuldigt van verkrachting en seksueel grensoverschrijdend gedrag, in het openbaar mag horen. Dat heeft zijn advocaat Royce de Vries bevestigd aan RTL Boulevard.

3 reacties

 • urbain schotte

  2 maanden geleden
  Zo'n verzoek doe je niet als je niet sterk in je schoenen staat ! Hoop voor Danny dat het goed komt, met recht op openbaar eerherstel.
 • John Meesters

  2 maanden geleden
  100% gelijk, puur karaktermoord, reeds veroordeeld en schuldig verklaard in het openbaar leven.
 • Tamsin Andersen

  2 maanden geleden
  Groot gelijk. Het is gemakkelijk om in het wilde weg beschuldigingen te uiten over feiten die 15 of 20 jaar oud zijn. Sommigen doen dat om zichzelf interessant te maken en er een schadevergoeding aan over te houden. Wat is waar, wat is gelogen ? Moeilijk te beoordelen.
 1. Van John Travolta tot Jamie Lee Curtis: celebrity's reageren massaal op overlijden van ‘Cheers’-ster Kirstie Alley
  Celebrities

  Van John Travolta tot Jamie Lee Curtis: celebrity­'s reageren massaal op overlijden van ‘Cheers’-ster Kirstie Alley

  Dinsdagochtend sijpelde het nieuws binnen dat actrice Kirstie Alley (71) is komen te overlijden. Naar verluidt zou kanker haar fataal geworden zijn. Daar de ster nog niet lang op de hoogte was van de ziekte, slaat het nieuws van haar dood in als een bom. Althans zo blijkt uit de reacties van menig celebrity’s, onder wie ook haar co- ‘Cheers’-sterren.
 2. Kanye West-fans laten tatoeages weglaseren bij schoonheidssalon: “Als je spijt hebt, helpen wij je graag”
  Play
  Celebrities

  Kanye West-fans laten tatoeages weglaseren bij schoon­heids­sa­lon: “Als je spijt hebt, helpen wij je graag”

  Een Brits schoonheidssalons wil Kanye West-fans helpen bij het verwijderen van tatoeages van de zanger. West kwam de afgelopen weken vaak in het nieuws vanwege antisemitische en racistische opmerkingen. Zo gaf hij aan dat hij Hitler ‘leuk’ vindt en droeg hij ‘White Lives Matter’-kleding. Studio NAAMA in Londen wil misnoegde fans helpen door hun Kanye West-tatoeages weg te laseren. “Als je een tatoeage hebt die geïnspireerd is door iemand die je bewondert, maar die uiteindelijk om de verkeerde redenen in het nieuws komt, dan helpen wij jou verder.”