AP
Volledig scherm
© AP

Daniel Craig hield emotionele afscheidsspeech na het filmen van de laatste James Bond-scène

CelebritiesJames Bond-ster Daniel Craig (53) kreeg hij moeilijk toen hij een aangrijpende toespraak hield om de crew van ‘No Time To Die’ te bedanken. De acteur barstte in tranen uit nadat de film was ingeblikt. “Dit was de grootste eer van mijn leven", aldus Craig. In de nieuwe 007-film, die op 30 september in de zalen komt, kruipt de acteur voor de laatst keer in de rol van James Bond.

10 reacties

 • Michael Ceelen

  1 maand geleden
  Daniel Craig is een geweldige James Bond-acteur, net zoals Pierce Brosnan en Sean Connery dat waren (in hun tijd)! De films met Daniel Craig als JB zijn zo goed, dat veel oude Bond-films een hele trap lager staan.
 • Stephen Vandamme

  1 maand geleden
  er is maar 1 Bond en dat is Sean Connery
 • Koen Verbeeck

  1 maand geleden
  Dan kan hij nu hopelijk terug in de rol van Mikael Blomkvist kruipen..
 • Jean Schepens

  1 maand geleden
  ALLE vertolkers v/d James Bond rol hadden hun verdienste ! ... NONKELJEAN
 • piet devlieger

  1 maand geleden
  Als figuur en fysiek wel de beste James Bond (in mijn opinie uiteraard) maar wel een te sentimentele James Bond - de politieke correctheid weet je wel ? Ik ben benieuwd wat de volgende JB zal zijn. Genderfluid of zo, of toch minstens vegetariër en groen ? De beste James Bond als karakter was de rol gespeeld door Sean Connery maar dit zou nu niet meer mogen - te sexistisch, te macho, rookte, enzovoort enzovoort. Ik vrees dat de volgende JB een watje zal zijn zoals dat nu hoort.
 1. Zo klonk oproep naar hulpdiensten na schietincident Baldwin: “We hebben onmiddellijk hulp nodig. Komaan!”
  Play

  Zo klonk oproep naar hulpdien­sten na schietinci­dent Baldwin: “We hebben onmiddel­lijk hulp nodig. Komaan!”

  Er waren blijkbaar al éérder problemen met het wapen waarmee acteur Alec Baldwin per ongeluk iemand heeft doodgeschoten op de filmset. Dat schrijft toch de krant Los Angeles Times. Een andere acteur zou er ook al per ongeluk schoten mee gelost hebben, terwijl het wapen zogezegd geen munitie had. Leden van de filmploeg getuigen trouwens dat er nogal slorig werd omgegaan met de veiligheidsregels.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?