Dakota Johnson
Volledig scherm
Dakota Johnson © Photo News

Dakota Johnson is ‘cancel culture’ zat: “Johnny Depp en Armie Hammer zijn geweldig”

Celebrities‘50 Shades of Grey’-actrice Dakota Johnson (32) heeft het wel even gehad met de zogenaamde ‘cancel culture’, waarbij bepaalde personen zodanig worden geboycot dat ze niet meer aan werk geraken. “Het is zo deprimerend”, vertelt ze in een interview. “Neem nu Johnny en Armie, dat zijn geweldige collega’s voor mij geweest. En nu geraken ze niet meer aan de bak.” 

6 reacties

 • Peter Van Dam

  7 maanden geleden
  Hier zijn er die kritiek op cancel-cultuur geven. Met andere woorden. De cancel-cultuur moet gecanceld worden. Zie je de ironie en hypocrisie ervan in?
 • Evelyne Dewulf

  7 maanden geleden
  Na gevangenisstraf krijgt men tweede kans. Deze gasten werden veroordeeld en hebben hun straf uitgedaan. Maar herkansing zit er niet in?...
 • wesley netnem

  7 maanden geleden
  Mernsen zijn als Lemmingen ...ze lopen mekaars gat achterna en kunnen zelf geen eigen mening meer vormen ze apen alles na en de Oppervlakkigheid wordt erger en erger ! Tegenwoordig mag je zomaar mensen beschuldigen zonder enige vorm van bewijs !
 • Ellen Lenseclaes

  7 maanden geleden
  Al zijn voorgaande vriendinnen zeggen dat Johnny Depp nooit agressief is geweest. Ik geloof er niets van! Johnny is onschuldig
 • Kristine Delacourt

  7 maanden geleden
  Ik ben blij dat het gezond verstand begint terug te komen. De straf mag niet erger zijn dan de misdaad. Cancel cultuur is niets meer dan een publieke lynchpartij. Straffen moeten nog altijd door rechtbanken uitgesproken worden, niet door de hysterische en meestal slecht geïnformeerde massa.