BSRagency E! Entertainment / BACKGRID
Volledig scherm
© BSRagency E! Entertainment / BACKGRID

Dader schrijft boek over overval op Kim Kardashian: “Ze belde 911. Niet zo’n strak plan in Parijs”

CelebritiesRuim vier jaar na de overval op Kim Kardashian in Parijs, schrijft een van de misdadigers een boek over de beruchte avond. Daarin doet crimineel Yunice Abbas enkele verbluffende onthullingen. “We huurden oma’s en opa’s in als detectives om op voorhand zoveel mogelijk informatie te verzamelen. Want geef toe, wat is er geruststellender dan oudjes die vredig door Parijs slenteren.”

1 reactie

 • Melissa van der Leene

  5 maanden geleden
  Ze zouden dit echt niet moeten uitbrengen. Geld en faam verdienen door een misdrijf te begaan. Absurd
 1. Demi Lovato steekt overdosis op worsteling met gender: “Ik onderdrukte wie ik werkelijk was om in het keurslijf te passen van sexy, vrouwelijke popster”
  Celebrities
  1

  Demi Lovato steekt overdosis op worsteling met gender: “Ik onderdruk­te wie ik werkelijk was om in het keurslijf te passen van sexy, vrouwelij­ke popster”

  Demi Lovato (28) geeft voor het eerst duidelijkheid over de reden van de overdosis pillen die de artiest in 2018 nam. In ‘The Hollywood Reporter’ klinkt het dat die de waarheid van hun gender negeerde, wat Demi aanzette tot drastisch drug- en alcoholgebruik. De Amerikaanse artiest heeft zich geïdentificeerd als non-binair wil aangesproken worden met de voornaamwoorden ‘die’, ‘hen’ en ‘hun’.