Megan Fox met haar echtgenoot Brian Austin Green
Volledig scherm
Megan Fox met haar echtgenoot Brian Austin Green © anp

Daarom wordt getrouwde Megan Fox nu met een andere man gespot

CelebritiesDezer dagen zet Megan Fox (34) de bloemetjes buiten met rapper Machine Gun Kelly (30). Opvallend, want voor zover bekend is de actrice nog steeds getrouwd met Brian Austin Green (46). 

0 reacties

 1. HERBEKIJK. Samen met Jelle De Beule en Sylvia Van Driessche op stap in hun favoriete wijk van New York: “Onze zoon heet Ellis, zoals Ellis Island"
  Play

  HERBEKIJK. Samen met Jelle De Beule en Sylvia Van Driessche op stap in hun favoriete wijk van New York: “Onze zoon heet Ellis, zoals Ellis Island"

  New York op slot? Niet voor jullie. Stadsgids Patrick van Rosendaal weet dat velen het reizen missen. En toegegeven: als stadsgids mist hij jullie ook. Daarom gaat hij tijdens de paasvakantie elke dag om 20 uur live. Vandaag heeft hij Jelle De Beule en Sylvia Van Driessche mee als gast en ontdekken ze samen met jullie een van hun favoriete buurten in New York.
 2. Mama van Honey Boo Boo praat openlijk over drugsverleden: “Ooit gaf ik 900.000 dollar uit op één jaar”
  Celebrities

  Mama van Honey Boo Boo praat openlijk over drugsverle­den: “Ooit gaf ik 900.000 dollar uit op één jaar”

  Alana Thompson, beter bekend als Honey Boo Boo, en haar mama June Shannon (41) zijn niet bepaald twee handen op één buik. De twee hadden elkaar al meer dan een jaar niet gesproken, maar in ‘Mama June: Road to Redemption’, de realityshow van haar moeder, gaat het 15-jarige meisje de confrontatie met haar aan. “Je weet niet hoe vaak ik mezelf in slaap gehuild heb”, klinkt het onder meer in het gesprek.
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pietersplein riep voor hem, dat wou ik ook!"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pieters­plein riep voor hem, dat wou ik ook!"

 2. Staf Coppens neemt in tranen afscheid van zijn broers
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens neemt in tranen afscheid van zijn broers