Christian Bale en Leonardo DiCaprio
Volledig scherm
Christian Bale en Leonardo DiCaprio © EPA/Photo News

Christian Bale vol lof over Leonardo DiCaprio: “Telkens iemand een filmrol krijgt, is dat enkel en alleen omdat hij hem weigerde”

CelebritiesDe grootste Hollywoodster? Zonder twijfel Leonardo DiCaprio (47) volgens ‘Batman’-acteur Christian Bale (48). De ‘Titanic’-ster kiest volgens Bale zélf welke rollen hij speelt, elke rol passeert dan ook eerst langs de topacteur. “Ik denk dat bijna iedereen van dezelfde leeftijd in Hollywood z’n carrière te danken heeft aan het feit dat hij projecten doorgaf.”

0 reacties

  1. Kanye West-fans laten tatoeages weglaseren bij schoonheidssalon: “Als je spijt hebt, helpen wij je graag”
    Play
    Celebrities

    Kanye West-fans laten tatoeages weglaseren bij schoon­heids­sa­lon: “Als je spijt hebt, helpen wij je graag”

    Een Brits schoonheidssalons wil Kanye West-fans helpen bij het verwijderen van tatoeages van de zanger. West kwam de afgelopen weken vaak in het nieuws vanwege antisemitische en racistische opmerkingen. Zo gaf hij aan dat hij Hitler ‘leuk’ vindt en droeg hij ‘White Lives Matter’-kleding. Studio NAAMA in Londen wil misnoegde fans helpen door hun Kanye West-tatoeages weg te laseren. “Als je een tatoeage hebt die geïnspireerd is door iemand die je bewondert, maar die uiteindelijk om de verkeerde redenen in het nieuws komt, dan helpen wij jou verder.”