Chrissy Teigen
Volledig scherm
Chrissy Teigen © Evan Agostini/Invision/AP

Chrissy Teigen legt gastrol neer na pestschandaal

CelebritiesChrissy Teigen (35) heeft een gastrol in de Netflix-serie ‘Never Have I Ever’ naast zich neergelegd. Dat meldt onder meer Variety. De stap komt een paar weken nadat de vrouw van John Legend haar excuses aanbood voor haar vroegere digitale pestgedrag.

 1. ‘Breaking Bad’-acteur Bob Odenkirk: “Zonder reanimatie door collega’s zou ik dood zijn geweest”
  Celebrities

  ‘Breaking Bad’-ac­teur Bob Odenkirk: “Zonder reanimatie door collega’s zou ik dood zijn geweest”

  Acteur Bob Odenkirk (59), die vorig jaar op de set van de serie ‘Better call Saul’ in elkaar zakte, denkt dat hij het niet had overleefd als zijn collega’s hem niet meteen te hulp waren geschoten om te reanimeren. Dat zegt hij in een interview met het Britse Radio Times. “Als niemand in de buurt was geweest, zou ik binnen een paar minuten dood zijn geweest.”
 2. Gordon Ramsay lacht in nieuwe TikTok-video met Jamie Oliver
  Play
  Celebrities

  Gordon Ramsay lacht in nieuwe Tik­Tok-vi­deo met Jamie Oliver

  In een nieuwe TikTok van Gordon Ramsay (55), geplaatst door zijn dochter Tilly (20), lacht hij nog eens met Jamie Oliver (47). In de video gaat de chef in op de geruchten dat hij recepten zou stelen. Dat doet hij door te dansen met een kookboek van Jamie Oliver in zijn broek. De twee Britse chefs hebben al jaren ruzie. Ze werkten vroeger samen aan het programma ‘Food Fight’, maar zijn daardoor niet bepaald vrienden geworden.