Chrissy Teigen en John Legend
Volledig scherm
Chrissy Teigen en John Legend © Instagram

Chrissy Teigen en John Legend verliezen zoontje na miskraam: “We zullen altijd van je houden, ook al ben je er niet meer”

CelebritiesChrissy Teigen (34) en John Legend (41) moeten een zware klap verwerken. Ze verloren zopas hun derde kind door een miskraam. “Dit is pijn zoals we die nog nooit gevoeld hebben”, schrijft het model in een emotioneel bericht op Instagram. 

3 reacties

 • Pieter Verhulst

  5 maanden geleden
  Zoiets deel je als publiek persoon toch niet op social media. Als verlies van een kind al gemediatiseerd wordt zijn we echt diep gevallen.
 • Leen Demeyer

  5 maanden geleden
  Lies, een miskraam of vroeggeboorte zijn even erg en hetzelfde. Hier onderscheid in willen maken voor die ene maand doet alleen maar pijn. Alsof het ene erger is dan het andere.
 • Lies Suykerbuyk

  5 maanden geleden
  Dit is geen miskraam dit is een vroeggeboorte. Vanaf 12 weken zwangerschap moet je wel degelijk ‘gewoon’ bevallen. Een miskraam is iets wat je eigen lichaam doet. Ik ben ook moeten bevallen op 23 weken zwangerschap en dan ga je door een hel de komende tijd.
 1. Huwelijksgeluk met vierde vrouw en reboot van succesreeks ‘Frasier’: na jaren miserie heeft Kelsey Grammer zijn leven eindelijk op orde
  PREMIUM
  Celebrities

  Huwelijks­ge­luk met vierde vrouw en reboot van succes­reeks ‘Frasier’: na jaren miserie heeft Kelsey Grammer zijn leven eindelijk op orde

  “Mijn grootvader heeft me ooit verteld dat onze familie vervloekt is." Wie de familiegeschiedenis van acteur Kelsey Grammer (66) erop naslaat, kan niet anders dan concluderen dat de man misschien gelijk had. Met vier gewelddadige doden in de familie (waarvan twee moorden), drie echtscheidingen en een gevecht tegen drank en drugs, lijkt vooral het donkere te overheersen in het leven van Grammer. Al is er ook een behoorlijk lichtpunt: succesreeks ‘Frasier’, waarin hij de hoofdrol speelt, is aan een revival toe.
 1. Candice en Marijn flirten bij romantisch diner: "Nu keek je naar mijn borsten en niet naar mijn kettinkje"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn flirten bij romantisch diner: "Nu keek je naar mijn borsten en niet naar mijn kettinkje"

 2. Willy Sommers gaat voor het eerst in duet met zijn dochter die hij 18 jaar niet zag
  Play
  Liefde voor Muziek

  Willy Sommers gaat voor het eerst in duet met zijn dochter die hij 18 jaar niet zag