Volledig scherm
© EPA

Chrissy Teigen en John Legend bekennen hun ‘grootste ruzie ooit’: “Ik schaam me er nog steeds over”

CelebritiesZe worden door velen als hét perfecte Hollywoodkoppel aanzien. Maar blijkbaar maken ook Chrissy Teigen (33) en John Legend (40) soms flink ruzie. Dat bekende het koppel zelf op de bank bij ‘Watch What Happens Live’.

0 reacties

 1. Na opnames in afkickklinieken viert Amanda Bynes haar 35ste verjaardag vol nieuwe hoop: “Het gaat weer goed met haar”
  PREMIUM
  Celebrities
  1

  Na opnames in afkickkli­nie­ken viert Amanda Bynes haar 35ste verjaardag vol nieuwe hoop: “Het gaat weer goed met haar”

  ‘t Is feest ten huize van Amanda Bynes vandaag. De voormalige steractrice - vooral bekend van haar rollen in ‘What A Girl Wants’ en ‘She’s The Man’ - viert haar 35ste verjaardag en dat doet ze volgens haar advocaat “in goede gezondheid”. Na turbulente jaren, verschillende arrestaties, een mentale inzinking en een knoert van een verslaving barst het voormalige kindsterretje weer van de nieuwe plannen.
 2. Demi Lovato blikt terug op de opnames van haar documentaire: “Het is nooit makkelijk om over je trauma’s uit het verleden te praten”
  Celebrities

  Demi Lovato blikt terug op de opnames van haar documentai­re: “Het is nooit makkelijk om over je trauma’s uit het verleden te praten”

  Sinds dinsdag staat het laatste deel van ‘Dancing With The Devil’, de documentaire van Demi Lovato, op YouTube en ondertussen reageerde de 28-jarige zelf op haar uitspraken. Volgens Demi was het allesbehalve makkelijk om zo open en eerlijk over haar overdosis te vertellen. “Het is nooit makkelijk om over je trauma’s uit het verleden te praten.”
 1. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 1. Zo zag prins Philip eruit in The Crown
  Play
  royalty

  Zo zag prins Philip eruit in The Crown

 2. Dimitri barst in lachen uit als hij hoort wat Maxime haar hobby is
  Play
  Blijven Slapen

  Dimitri barst in lachen uit als hij hoort wat Maxime haar hobby is