Will Smith en Jada Pinkett-Smith, Chris Rock
Volledig scherm
Will Smith en Jada Pinkett-Smith, Chris Rock © AFP

“Chris Rock wist niet dat Jada Pinkett-Smith alopecia had”

CelebritiesChris Rock zette tijdens de Oscarnacht heel wat in gang, met zijn grapje over Jada Pinkett-Smith. Hij noemde haar ‘GI Jane’, gezien ze momenteel een millimeterkapsel heeft. De grap was echter nogal misplaatst, omdat Jada een ziekte heeft waardoor haar haren uitvallen. Volgens insiders was Chris daar niet van op de hoogte. “Het was een misverstand.”

50 reacties

 • wesley netnem

  1 jaar geleden
  Zelfs op het moment van de slag lachen de twee heren nog en Will heeft een smile als hij zich omdraait ?! ..ook vind ik de slag nog al geacteerd , Chris zit er op te wachten en bied zijn gezicht zelfs aan , en Will die neemt een Film houding aan ? Zo sla je niet uit Woede ! mooie stunt en Chris zijn Comedy shows waren direct uitverkocht na dit geval ????
 • Evy DeBaere

  1 jaar geleden
  En dan ? Ik heb als kind regelmatig een oorveeg gekregen van mijn moeder. Ik wist onmiddellijk wat mocht en wat not done was. De presentator zal dat nu ook wel weten. (en onthouden) Ben mijn moeder alleziens dankbaar dat ze mij aangeleerd heeft wat opvoeding is. Ik heb geen woke toestanden moeten inroepen. Bedankt, moeder. Ik hou ook van jou.
 • Wilfried Vanden Berg

  1 jaar geleden
  Het is nog steeds een zeer mooie vrouw . Zelfs zonder haar lijkt ze nog mooier .
 • Ivan .Vanmechelen

  1 jaar geleden
  Een ding weet ik zeker. Moest ik hem dezelfde mep verkocht hebben gelijk daar te zien is, dan stond hij niet meer recht. Fake volgens mij. Na zo een mep ga je neer als het echt is.
 • Paul Verbeeck

  1 jaar geleden
  Een uitvlucht als een ander , geloof er niks van. Sommigen lachen mey alles en iedereen.