Will Smith geeft Chris Rock een klap op de Oscaruitreiking in 2022
Volledig scherm
Will Smith geeft Chris Rock een klap op de Oscaruitreiking in 2022 © Chris Pizzello/Invision/AP

Chris Rock praat over incident met Will Smith op Oscars: “Ik ben geen slachtoffer”

CelebritiesIn maart werden de Oscars uitgereikt in Los Angeles. Niet de prijzen gingen met alle aandacht lopen, maar wel de klap die Will Smith (53) uitdeelde aan presentator Chris Rock (57). Tijdens een recente comedyshow kwam die laatste nu op het voorval terug. 

0 reacties

 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. Kanye ‘Ye’ West zegt sorry tegen ex-vrouw Kim Kardashian: “Ze heeft als moeder geen extra stress nodig”
  Play
  Celebrities

  Kanye ‘Ye’ West zegt sorry tegen ex-vrouw Kim Kardashian: “Ze heeft als moeder geen extra stress nodig”

  Na maandenlange verwijten op sociale media zegt Kanye ‘Ye’ West (45) ‘sorry’ tegen zijn ex-vrouw Kim Kardashian (41). De twee trouwden in 2014 en kregen vervolgens vier kinderen. Maar in 2021 maakte ze bekend dat ze zouden scheiden. Die beslissing viel niet goed bij Ye, waardoor hij Kim en haar omgeving begon te belagen op sociale media. Hij pestte haar ex-vriend Pete Davidson en zei dat Kim niet voor hun kinderen zorgde. West besloot nu om zich te verontschuldigen in een interview in het Amerikaanse tv-programma ‘Good morning America’. “Ik wil dat zij rust heeft in haar hoofd, zodat ze voor onze kinderen kan zorgen.”